2.5 C
Den Haag
dinsdag, december 5, 2023

The Lobby, kantoor met hotelvisie

Onze edities

Onlangs opende The Lobby de deuren van de kantoorvestiging in Rijswijk op steenworp afstand van Den Haag. The Lobby is niet zomaar een creatieve naam, maar een knipoog naar het hotelwezen. The Lobby heeft meer weg van een luxe hotel waar gewerkt wordt en onderscheidt zich hiermee van andere kantoorconcepten. Die link met het hotelwezen is overigens niet vreemd: de nieuwe eigenaren zijn twee kleinzonen van Gerrit van der Valk en hebben hospitality met de paplepel ingegoten gekregen. Zij hebben een nadrukkelijke eigen visie op de ‘werkplek’. Zo spreken ze in The Lobby liever niet over huurders, maar over gasten.

Het pand aan de Lange Kleiweg in Rijswijk is in 2010 gebouwd. De uitstraling van het gebouw is eigentijds, de structuur van het pand goed en de locatie fantastisch, maar het ontbrak aan een concept met identiteit. In 2020 startte de nieuwe eigenaren een volledige transformatie, met als uitgangspunt een warme en gastvrije look en feel van een comfortabel sterrenhotel. Het concept is doordacht en de luxe is vertaald in extra faciliteiten en services voor de huurders, om het hen zo aangenaam mogelijk te maken. Met inventiviteit en out of the box denken, kunnen nagenoeg alle wensen verwezenlijkt worden. Huurders kunnen rekenen op een inspirerende werkplek, waar relaties en klanten met enige trots uitgenodigd kunnen worden. 

HANGENDE TUINEN EN LICHT VAN BOVEN

Wie zijn auto in de eigen ondergrondse garage parkeert, stapt vanuit de lift The Lobby in en kan de ruime en mooi vormgegeven receptie niet missen. De receptioniste verwelkomt de gasten hartelijk. De entree maakt indruk! De sfeer omarmt je door de enorme hangende tuinen, de comfortabele fauteuils, de warme haard, de geweldige lichtinval en werkplekken die op speelse wijze gecombineerd zijn met het aangrenzende restaurant. De op een verhoging geplaatste, uitnodigende pooltafel vraagt om een betere score dan gisteren. 

WAAR WERK EN ONTSPANNING SAMEN KOMEN 

Laurens van Zeggeren (namens de eigenaren) en Stephan Soons (COG Makelaars) geven een grandtour door het gebouw. De boardrooms, die de huurders tot hun beschikking hebben, zijn ruim en van alle gemakken voorzien. In samenwerking met het restaurant is het mogelijk roomservice te organiseren. Tijd, efficiëntie en gezondheid staan hoog in het vaandel bij de eigenaren, een fitnessruimte ontbreekt dan ook niet. We lopen langs verschillende ruimtes die gereserveerd kunnen worden voor meetings en evenementen, met als doel het creëren van een community. The Lobby moet een plek worden waar mensen elkaar ontmoeten, inspireren en enthousiasmeren. Het stijlvolle restaurant in aanbouw heeft ook een entree aan de straatzijde. Zo kunnen de huurders van The Lobby genieten van een smaakvolle lunch, koffie of borrel en zijn ook buurtgenoten van harte welkom.

TOEKOMST MET DIVERSITEIT 

Een aantal bedrijven heeft inmiddels zijn plek gevonden in The Lobby. Er zijn op dit moment nog mogelijkheden voor nieuwe huurders en ook is er gedacht aan startups en ZZP-ers. Het concept   Business Spot is gevestigd op de eerste verdieping en biedt ruimtes vanaf 35m2.  Voor creatieve sessies en ontvangst van gasten kan gebruik gemaakt worden van inspirerende themaruimtes zoals de creatieve Lego – en Jungle boardroom. Het originele, jonge en smaakvolle design van The Lobby en Business Spot is verzorgd door ME Design & Interior van Maartje Dias-Heinrichs en Esmee Heinrichs. Hoe kan het ook anders: wederom familieleden van de Van der Valk Dynastie.

EIGENZINNIG EN PERFECT BEREIKBAAR

Gelegen aan de Lange Kleiweg nummer 6-28 in Rijswijk is The Lobby optimaal te bereiken. Op twee minuten lopen van het station en direct gelegen aan de A13 ben je in no time, waar je moet zijn. In 10 autominuten ben je in het centrum van Den Haag; binnen 20 minuten midden in hartje Rotterdam en met een half uur sta je op Schiphol. Maar wat het project bijzonder maakt, is het verhaal van gebouw dat met zijn 30.000 vierkante meter verhuurbaar vloeroppervlak stond te wachten op een nieuwe eigenaar met visie en lef. Een partij die durft te schetsen en te doen en dit is gelukt. 

www.thelobbyoffices.com

Laatste nieuws

Lunch a lungo… Classique 

Er valt bij The Hague Hospitality Experience Centre veel te genieten én te beleven: drie compleet verschillende restaurants, waar...

Lees ook..