Mogelijkheden voor u als ondernemer in Business Haaglanden

 

Business Haaglanden shared media op maat

Met de juiste mix van communicatiemiddelen bereikt u uw doelgroep optimaal. De inzet van meerdere contactmomenten via diverse mediakanalen vergroot de naamsbekendheid, versterkt het imago, activeert de doelgroep en valt op tussen de concurrenten. Het beste resultaat zit in de combinatie van online en offline adverteren. Print en internet versterken elkaar. Business Haaglanden creëert samen met u een concept op maat.

Zakenmagazine

Business Haaglanden is hét zakenmagazine voor de regio Haaglanden. Door het regionale karakter staat Business Haaglanden dicht bij haar doelgroep. Die doelgroep bestaat uit ondernemers, managers en directieleden in het bedrijfsleven en bij (semi-) overheidsinstellingen. Het merendeel van de lezers behoort tot de directie of het algemeen management. Business Haaglanden gaat dit jaar zijn 27e jaargang in en heeft in deze periode een stevige positie verworven in dit bladen segment. Het zakenmagazine biedt herkenbare en actuele informatie die wordt uitgediept aan de hand van diverse thema’s. Business Haaglanden verschijnt zeven keer per jaar in een gemiddelde oplage van 8.500 exemplaren en wordt verspreid op basis van controlled circulation.

Website

De website www.business-haaglanden.nl brengt het zakennieuws uit de regio. In de best gelezen rubriek ‘regionieuws’ kunt u met een nieuwsbericht of banner adverteren. Het plaatsen van banner advertenties is een zeer effectieve manier om verkeer naar uw eigen website te genereren. 

Netwerkclub Business & Friends

Ook bij Business Haaglanden is de netwerkclub Business & Friends. Deze netwerkclub geeft u als ondernemer de unieke kans om uw zakelijke netwerk verder uit te breiden. Het lidmaatschap biedt een bedrijfsprofiel op het Business & Friends platform, toegang tot netwerkevenementen, 10 procent korting op advertenties en nog veel meer.

Shared media via social media, podcast of tv

Vraag naar de mogelijkheden.

 

Algemene informatie

Titel Business Haaglanden
Ondertitel Zakenmagazine voor de regio Haaglanden
Oplage 8.500 exemplaren
Uitgever Business Haaglanden
Kantoor Bezuidenhoutseweg 50
2594 AW Den Haag
T 070 3467217
info@business-haaglanden.nl 
www.business-haaglanden.nl
Verschijnt 7 x per jaar


Business Haaglanden verschijnt in:
Benthuizen, Delfgauw, Delft, Den Haag, Den Hoorn, ‘s-Gravenzande, Gelderswoude, Honselersdijk, Kwintsheul, Leidschendam-Voorburg, Monster, Naaldwijk, Nootdorp- Pijnacker, Poeldijk, Rijswijk, Schipluiden, Ter Heijde, Wassenaar, Wateringen, Zoetermeer.

Bent u geïnteresseerd in de combinatiemogelijkheden van bovenstaande middelen? Wij zijn u graag van dienst. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan via info@business-haaglanden.nl of via 070-346 72 17.