Enthousiaste Event / Relatiemanager (20/24 uur)

Ben jij op zoek naar een baan waar je het verschil kunt maken met je persoonlijkheid en inzet? Beschik je naast enthousiasme en doorzettingsvermogen ook over mensenkennis? Heb je affiniteit met business to business, media, het onderhouden van relaties en het organiseren van Business Events?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Business & Friends is een dynamische Business Club die diverse evenementen organiseert in de regio Haaglanden. In samenwerking met diverse organisaties en relaties van Business Haaglanden. Bij de meest uit een lopende locaties in de regio.

Jij als Event/Relatiemanager?

Onze ideale kandidaat is iemand die flexibel, pro-actief, ambitieus, initiatiefrijk, leergierig en zelfstandig is. Je bent communicatief sterk, kan een boodschap goed overbrengen en je bent creatief in het bereiken van je doelen en een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal. Je beschikt over een positieve instelling en een goede dosis enthousiasme. Je bent zorgvuldig en hebt een servicegerichte houding. Je hebt minimaal een MBO werk- en denkniveau, bent niet telefoonschuw en hebt geen negen-tot-vijf-mentaliteit. Je houdt van een goed gesprek, bent representatief en stapt gemakkelijk op mensen af.

Je onderhoudt de relaties met bestaande Business Leden door regelmatig contact met ze op te nemen. Dat kan telefonisch, maar zo af en toe een bezoekje hoort hier ook bij. Belangrijk is dat je weet wat er speelt bij de leden zodat je kan inspringen op de wensen van de relaties. Zelfstandig en initiatiefrijk weet jij feilloos de wensen van diverse leden aan elkaar te koppelen om hier een succesvol netwerk evenement van te maken. Creatief meedenken is dus een pre om tot leuke netwerk evenementen te komen. Vanzelfsprekend ben je zelf ook aanwezig op netwerkevents en -borrels.

Ook ben je verantwoordelijk voor het bijhouden van de website, diverse social media kanalen en verdere administratieve handeling die onder andere betrekking op de werkzaamheden van Business & Friends.

We zoeken kandidaten die woonachtig zijn in de regio Haaglanden.

Denk jij dat je bij ons past?

Solliciteren kan via friends@business-haaglanden.nl.nl, t.a.v. de heer R.P. Truijens. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Rob Truijens via telefoonnummer: 070-3467217.