2.8 C
Den Haag
vrijdag, december 8, 2023

Tauro: Voor de ondernemer van nu én die uit 2025

Onze edities

Aanbieder van betaalbare kantoor- en bedrijfspanden Tauro verhuisde haar hoofdkantoor van Oegstgeest naar de regio Haaglanden. Dit sluit perfect aan bij de laatste ontwikkelingen van het bedrijf dat graag samen meedenkt en meegroeit met haar klanten. 

Van één naar tien kantoorgebouwen

Ik spreek het team buitendienst verhuur Cécile Verhoef en Debby Van den Heuvel in de vergaderruimte van het vernieuwde hoofdkantoor in Rijswijk. De ‘twee zakelijke vriendinnen’, zoals zij zichzelf omschrijven, zijn het gezicht van het familiebedrijf dat de grootste verhuurder van verzamelgebouwen in de regio Haaglanden is. In bijna een kwart eeuw is

Tauro gegroeid van één gebouw in 

Alphen aan den Rijn naar tien in de Randstad. Cécile en Debby hebben in de acht jaren dat zij voor Tauro werkzaam zijn de ontwikkeling van het zakelijk vastgoed landschap van dichtbij meegemaakt.

Ontzorgen van de ondernemer 

De meeste makelaars leveren kantoorruimtes af bij de huurder en daarmee is de kous af. Daar staat de ondernemer dan: in een lege ruimte zonder faciliteiten met een huurcontract in haar hand. Waar bij de meeste makelaars het werkt stopt bij het overhandigen van de sleutels, daar begint de uitdaging bij Tauro eigenlijk pas. Twee collega’s van de binnendienst zorgen ervoor dat de wensen van de huurder zo goed mogelijk ingevuld worden. Secretariële ondersteuning, interieur inrichting op maat, belhokjes, vergaderruimtes, bij Tauro kan de huurder ook voor deze zaken terecht. Het ontzorgen van de ondernemer is de kerntaak van de medewerkers bij Tauro, wel zo fijn natuurlijk omdat u hierdoor als ondernemer meer tijd overhoudt voor uw eigen bedrijf!

Langdurige relaties

De relatie die een huurder met Tauro heeft kent dus meer diepgang en is daardoor beter bestand tegen verandering. Eén van de leuke aspecten van hun werk vinden Cécile en Debby het meedenken met de klant. Tauro is er voor de huurder, niet andersom benadrukken zij dan ook. Sommige klanten zien zij binnenkomen en een abonnement afsluiten voor één werkplek en groeien daarna door naar een kantoorunit. Met een abonnement bij Tauro voor een werkplek kan gebruik worden gemaakt van alle Tauro locaties in Nederland. Ideaal dus voor de reizende freelancer die op het ene moment een vergadering heeft in Amsterdam, in

Rijswijk haar verhaal uitwerkt en de volgende ochtend koffie drinkt met een potentiële klant in Delft. Door de verhuizing naar het nieuwe hoofdkantoor in Rijswijk zitten de medewerkers van Tauro met een groot aantal klanten in hetzelfde pand waardoor het contact en de service met de klanten nog directer is.

Clubs & Subs: inspirerende plek

In Tauro Amsterdam wordt de horeca verzorgd door de enthousiaste ondernemer Clubs & Subs. De persoonlijke aanpak van de uitbaters past perfect in de

filosofie van Tauro: flexibele, op maat gemaakte oplossingen voor iedere klant. Ook in het pand aan de Haagse Koninginnegracht kunnen huurders voor hun zakelijke versnaperingen terecht. En op het hoofdkantoor in Rijswijk zal het horeca gedeelte van het pand daarnaast nog een andere functie gaan vervullen.

In Tauro Rijswijk heeft een inpandig horeca etablissement haar deuren heeft geopend, een zelfstandige ingang aan de straatkant. Hierdoor kunnen werknemers uit omliggende kantoren en bewoners uit de buurt er ook terecht. Daarnaast verzorgt men een cateringservice voor de omliggende kantoren. Het is niet moeilijk voor te stellen dat Clubs & Subs in Rijswijk in rap tempo zal uitgroeien tot een bruisende plek waar in een ontspannen sfeer genetwerkt kan worden. Hierdoor kan interessante kruisbestuiving tussen ondernemers plaatsvinden.

Ideaal voor ondernemers

Kantoorruimtes van 25 tot en met 250 vierkante meter, flexibele abonnementen van een maand, half jaar of jaar, een horecaservice op maat. Kortom: Tauro denkt al 25 jaar mee! Het is niet vreemd dat zowel ambitieuze jonge éénpitters als directeuren van gevestigde internationale bedrijven hun weg naar Tauro al jaren weten te vinden. Allemaal schuiven ze als eerste aan bij Cécile Verhoef of Debby Van den Heuvel. Voor hen is ieder gesprek weer anders en een nieuwe uitdaging. Bent u de volgende huurder die zich in de watten laat leggen?

Laatste nieuws

Lunch a lungo… Classique 

Er valt bij The Hague Hospitality Experience Centre veel te genieten én te beleven: drie compleet verschillende restaurants, waar...

Lees ook..