3.3 C
Den Haag
maandag, december 4, 2023

Word jij The Next Entrepreneur 2015?

Onze edities

MKB-Nederland en de Rabobank organiseren voor het vierde jaar op rij The Next Entrepreneur om startende ondernemers te ondersteunen en hun kansen te vergroten. Startende ondernemers zijn belangrijk voor het ondernemerschap en de economie in Nederland. Zij zorgen voor innovatie en vernieuwing en zijn de toekomst van het bedrijfsleven. Uit ervaring en onderzoek blijkt dat je als startende ondernemer een betere kans van slagen hebt als je:

– voldoende kennis hebt van de belangrijkste aspecten van de bedrijfsvoering

– je bewust bent van de meest voorkomende valkuilen

– jezelf voortdurend (wilt) verbeteren.

The Next Entrepreneur biedt (potentiële) starters inzicht in de belangrijkste ondernemersthema’s, inspirerende praktijkcases en een stevig netwerk om starters verder op weg te helpen. Daarnaast is er de mogelijkheid om ideeën en ambities te delen met heel Nederland tijdens de verkiezing van The Next Entrepreneur 2015. Met een hoofdprijs van maar liefst € 12.500,-!

Alle relevante kennis over ondernemen van de Rabobank en MKB-Nederland zijn op dit platform gebundeld. Of je nu nog moet starten of al een paar jaar aan het ondernemen bent en groeit: The Next Entrepreneur is er voor alle starters met ambitie!

Check de website en volg het laatste nieuws en lees welke ondernemers zich al hebben aangemeld. Een aantal Haagse ondernemers heeft zich al ingeschreven. Doe ook mee en volg hun voorbeeld!

Meer informatie en inschrijven op: www.thenextentrepreneur.nl  

Laatste nieuws

Lunch a lungo… Classique 

Er valt bij The Hague Hospitality Experience Centre veel te genieten én te beleven: drie compleet verschillende restaurants, waar...

Lees ook..