7.2 C
Den Haag
zaterdag, december 9, 2023

Autotestdag 2020

Onze edities

Vroom, Vroom….

Voor de achttiende keer de Business Haaglanden Autotestdag. Twaalf gloednieuwe bolides werden 17 september ’s morgens vroeg uit de garages in Haaglanden naar Strandrestaurant Werelds aan de compleet genoveerde boulevard in Scheveningen gereden. Hoe fijn in deze vreemde tijden dat de Haagse autodealers hier nog steeds enthousiast op reageren en dat we de auto ’s mogen testen. Wat is er veel veranderd in achttien jaar. Wie had kunnen bedenken dat er anno 2020 het assortiment vooral zou bestaan uit hybride en elektrische auto’s? De testers: Veertien ondernemers uit de regio Haaglanden die klaar staan om de tests uit te voeren. De testverslagen leest u verderop in het magazine. Vergeet niet de QR-code te scannen voor meer technische informatie!

Strandrestaurant Werelds

Zo begonnen we deze zonnige dag in alle vroegte bij Strandrestaurant Werelds waar we hartelijk werden ontvangen met koffie. Een welkomstwoord van de Business Haaglanden Autotestdag- organisator Rob Truijens helpen de testers op weg naar strandtent FF Tijd in Hoek van Holland. Onder hen Peter Ludovici, de eigenaar van de Hoekse strandtent FF Tijd waar de autotestrit naar toe gaat, krijgt de MINI Electron als testauto. Doel is als eerste bij FF Tijd te arriveren. Over de A4 richting Westland is het idee. We pakken de doorgetrokken A4 door Midden-Delfland, maar missen de afslag Hoek van Holland. Zo kan het dat wij via Vlaardingen langs de Waterweg naar Hoek van Holland rijden. Maar de opzet als eerste aan te komen is door deze omtrekkende beweging in het water gevallen. De zon gelukkig niet.

FF Tijd

Onder een strakblauwe hemel is het op het terras van FF Tijd genieten van een kopje koffie met gebak. Het gesprek gaat over…. auto’s natuurlijk. Over de rijdynamiek die een autotester erg goed is bevallen. Over het comfort of het missen ervan. Een ondernemer die over de Veilingroute heeft gereden, heeft bij een nieuwe rotonde een fijne accelerartietest uitgevoerd. Dan volgt de grote sleutelwisseltruc. Iedereen test een andere auto op weg naar de lunch in Zoetermeer, Bar & Kitchen Hudson.

Hudson Zoetermeer

We werden hartelijk ontvangen door bedrijfsleidster Donja de Gier en werden naar boven begeleid naar The Suite, een apart zaaltje. Hier was een heerlijk buffet klaar gezet met diverse sandwiches en salades. De lunch was goed verzorgd en een mooi einde van wederom een zeer geslaagde autotestdag.  

Laatste nieuws

Lunch a lungo… Classique 

Er valt bij The Hague Hospitality Experience Centre veel te genieten én te beleven: drie compleet verschillende restaurants, waar...

Lees ook..