15.5 C
Den Haag
maandag, september 25, 2023

Autotestdag 2023

Onze edities

Netwerken en elektrische rijervaringen

Voor de 19de keer was er de Business Haaglanden Autotestdag. Negen gloednieuwe bolides werden ‘s-morgens vroeg uit de garages van de diverse autodealers naar Max Health Club aan de Vliet gereden. Hoe fijn dat de autodealers nog steeds enthousiast reageren en dat we de auto ’s mogen testen. Wat is er veel veranderd in negentien jaar. Breekt de elektrische auto definitief door? Tanken we in 2030 nog benzine? En wat zijn de alternatieven voor de elektrische auto? De testers: Negen ondernemers uit de regio Haaglanden die klaar staan om de tests uit te voeren. De testverslagen leest u verderop in het magazine. Vergeet niet de QR-code te scannen voor meer technische informatie!

Max health club aan de Vliet

Zo begonnen we deze zonnige dag in alle vroegte bij Max Health Club aan de Vliet waar we hartelijk werden ontvangen met koffie uit de mobiele koffiewagen van Fortune Coffee en healthy bananenbrood van Max Health Club. Waar in de zomer van 2022 nog de sportschool Westvliet Family Sports & Health Club gevestigd was hebben de nieuwe eigenaren, Jacco Helmink en Niels Renes, deze club overgenomen en een tweede filiaal van Max Health geopend. Ze hebben deze locatie veranderd in een luxe sportschool met straks een zwembad en uitgebreide wellnessfaciliteiten erbij. Na een welkomstwoord van de Business Haaglanden Autotestdag- organisator Rob Truijens, worden de testrijders op weg geholpen naar strandrestaurant FFTijd in Hoek van Holland. 

Strandsrestaurant FFTijd

De eerste testrit zit erop en we worden ontvangen met koffie en gebak op het terras van FFTijd in Hoek van Holland. Strandrestaurant FFTijd is een familiebedrijf dat sinds 2010 bestaat. Je kan er terecht voor een veelzijdigheid aan mogelijkheden van een ontbijt, lunch of diner tot een high tea, maar ook voor een bedrijfs- of bruiloftsfeest. Na een kop koffie en wat bijgekletst te hebben worden opnieuw de sleutels uitgedeeld voor de tweede testrit richting Scheveningen.

la galleria kurhausplein

We sloten deze ochtend af met een heerlijke lunch bij Ristorante La Galleria. We werden gastvrij ontvangen op het mondaine Kurhausplein met z’n sprankelende fontein. Een warm en kleurrijk interieur, een groot verwarmd terras en een creatieve chef zorgde voor een perfecte lunch. De ware smaak van Italië met diverse topgerechten in combinatie met heerlijke wijnen.

Laatste nieuws

Adhoc in finale bij Ondernemersprijs Haaglanden

10 september jl. was de halve finale van de Ondernemersprijs Haaglanden. Claudia Duinisveld, Adhoc, stond in de halve finale....

Lees ook..