-0.5 C
Den Haag
vrijdag, december 1, 2023

Lunch a presto… Pavarotti Delft

Onze edities

Het tweede filiaal van Restaurant Pavarotti met de italiaanse formule is sinds december 2018, na Pavarotti Zoetermeer,  geopend aan het Stationsplein te Delft. Is Pavarotti al een begrip of gaat het een begrip worden? Zoals we gewend zijn van René Bogaart en inmiddels zijn zoon Don Bogaart mag daar geen twijfel over bestaan.

Locatie: 8

Gevestigd in het oude stationsgebouw van station Delft. Het restaurant is gelegen naast het nieuwe station en voor het plein waar het openbaar vervoer stopt en vertrekt. Rond Pavarotti is er genoeg parkeer gelegenheid. Om maar een voorbeeld te noemen: de ondergrondse parkeergarage de Prinsenhof met tweeduizend parkeer plekken. Maar er zijn meerdere parkeergarages in de buurt.

Interieur: 8

Omdat het pand gediend heeft als station, ziet de buitenkant er prachtig historisch uit. En dat is niet zo raar, want het gebouw staat op de lijst van Rijksmonumenten. Het interieur is modern met een mediterraanse twist. Bijvoorbeeld geschuurde houten vloer afgewisseld met een mediterraanse tegelvloer. Qua kleur is het vooral licht. Veel wit met warme stoffen en materialen. Dit alles ondersteund met moderne lampen.

Wat ik zelf een belangrijk aspect vindt zijn de toilet groepen. Deze zagen er verzorgd en schoon uit. En ook niet te vergeten: de prachtige serre met het daarvoor gelegen terras waar het met mooi weer aangenaam vertoeven wordt. Er hangt bij Pavarotti een zeer gemoedelijke sfeer die voor elke leefdtijd aantrekkelijk is. Je kan ook de hele dag terecht om te eten, koffie te drinken met een taartje of een flesje wijn met wat borrelhapjes. Met zijn tweeën, maar zeker ook met grote groepen. Het kan bij Pavarotti allemaal!

Menu 8

De menukaart, eigenlijk menublok, kan je in het midden zetten zodat je allebei tegelijkertijd op de kaart kan kijken.De kaart bestaat uit pizza’s, pasta’s, salades, panini’s en broodjes tegen zeer gunstige prijzen. Mijn keus viel op de Italiaanse bol Salmone met gerookte zalm, rode ui, kommer en dillemayonaise. Gewoon goed vers en smaakvol. Mijn tafelgenoot koos voor de pasta Caprese tomatenroomsaus , mozzarella, cherrytomaten en basillicum. Verse pasta (zij koos voor volkoren penne). De pasta wordt daar zelf gemaakt en je kan kiezen welke soort je wilt. Hierbij genoten we van een glas Pinot Grigio en onze middag kon niet meer stuk. De wijnkaart is zeer uitgebreid en ook goed geprijsd. 18 wijnen zijn er ook per glas te bestellen. Aan de bier liefhebber is ook gedacht want er zijn verschillende biersoorten van de tap verkrijgbaar.  Wij kozen voor koffie met de vers gemaakte citroentaart. We zouden hem delen dat is helaas niet gelukt. Vergeet alleen niet uw pinpas want Pavarotti is cashless.

Bediening: 8

We worden vriendelijk ontvangen en bij binnenkomst werden onze jassen aangenomen en opgehangen.

Nadat we plaats hadden genomen werden we vriendelijk te woord gestaan en kregen we uitleg over de (wijn)kaart. Terwijl wij aan het genieten waren van onze lunch werd er vriendelijk gevraagd of alles naar wens was. Erg attent en zeker niet te aanwezig.

Laatste nieuws

Lunch a lungo… Classique 

Er valt bij The Hague Hospitality Experience Centre veel te genieten én te beleven: drie compleet verschillende restaurants, waar...

Lees ook..