2 C
Den Haag
vrijdag, december 8, 2023

Lunch a lungo… Classique 

Onze edities

Er valt bij The Hague Hospitality Experience Centre veel te genieten én te beleven: drie compleet verschillende restaurants, waar u kunt lunchen of dineren, een kleinschalig, sfeervol hotel, de bar The Queen’s Express en diverse zalen voor uw vergadering, cursus, wijnproeverij of private dining. Wij kozen voor de lunch bij Classique – fine dining, gunstig gelegen aan de Koningin Marialaan 9 in het Haagse Bezuidenhout.

locatie: 7,5

Classique is zeer gemakkelijk bereikbaar: het Centraal Station ligt op steenworp afstand. Voor automobilisten liggen rondom genoeg betaalde parkeerplekken. 

Interieur: 8  

De gezellige tafels nodigen uit om te komen zitten. Een elegante ambiance met een fraaie tafelaankleding met mooi klassiek wit tafellinen. 

Menu: 8

Classique is het luxe-restaurant van ROC Mondriaan. De keuken is Frans met Mediterrane invloeden. De regelmatig wisselende menu’s bestaan uit eigentijdse, lichte gerechten. Voor de lunch geldt dat uit de dinerkaart een driegangenlunch wordt samengesteld. Wij hadden als voorgerecht een salade Riche, little gem sla met forel, zalm en mosselen met daarover een sjalottendressing. 

Dit werd vervolgd door een schol à la Meunière met spinazie Pont Neuf aardappel en gefrituurde peterselie. Mij tafelgenoot koos voor de varkenshaas Bonne Femme met Bordelaisesaus. Als afsluiter stond op het menu een yoghurtsorbet met vers fruit. Dit alles op een goed culinair niveau met de finesse in de presentatie. 

Een driegangenlunch bestel je voor de prijs van 16,00 euro. Ook is er een bijpassend wijnarrangement bij te bestellen voor 12,50 voor 3 glazen.

BEDIENING 8

Het was een genoegen om te dineren in restaurant Classique, beheerd door de getalenteerde leerlingen van ROC Mondriaan. Wat ons echt opviel, was de buitengewone vriendelijkheid en professionaliteit van het hele team, van de leidinggevende tot de bediening, gastheer en kok. Het is duidelijk dat ze stuk voor stuk een liefde voor hun vak hebben en dat straalt af in hun service.

Wat Classique zo speciaal maakt, is dat je niet alleen kunt genieten van heerlijk eten, maar ook bijdraagt aan een goed doel door de opleiding van deze veelbelovende talenten te ondersteunen. Al met al kunnen wij Classique van harte aanbevelen. 

Maak hier uw reservering!

Laatste nieuws

Een bedrijf, drie kinderen. Wie mag de opvolger zijn?

COLUMN Michaël Lentze, Daniëlle van Iperen-Roepers, Notaris en Registermediator, Ellens & Lentze Haar onderneming in watersportartikelen liep als een speer. Nu Marijcke...

Lees ook..