10.7 C
Den Haag
donderdag, april 18, 2024

Lunch a presto…Brasserie FRED

Onze edities

Sinds vorig jaar is Brasserie Fred aan de Frederik Hendriklaan gevestigd. Het zat er al wel langer, maar nu een nieuwe eigenaar. Namelijk Sepril. Na een flinke verbouwing, met een geheel nieuw interieur en een nieuwe kaart, besloten wij een kijkje te nemen en te gaan proeven. 

BEDIENING 8

Sepril, de eigenaresse heette ons van harte welkom en werden in de watten gelegd met een glaasje bubbels. Je merkt dat de horeca geen onbekend vakgebied voor haar is, want alles loopt vlot en geruisloos, maar toch met veel persoonlijke aandacht.

Interieur: 8  

Serpil is geen onbekende in Den Haag. Ze heeft namelijk de interieurwinkel iD. Collective in de Vlierboomstraat. De liefde voor vintage interieur is terug te vinden in de inrichting in de zaak. 

Een travertin vloer met verder overal lichte kleuren. Daarbij helpen de verschillende planten met het huiskamergevoel. De schilderijen die je ziet hangen zijn allemaal replica’s.

Ook aan de grote groepen of mensen die onder het genot van een kop koffie willen werken is aan gedacht. Achterin, vind je een gedeeltelijk afgesloten ruimte dat heel rustig en huiselijk is ingericht. 

Menu: 8

Op het menu staan ontbijt-, brunch- en lunchklassiekers. Tijdens de lunch kunnen gasten trouwens ook kiezen uit diverse cocktails, zoals de strawberry mimosa en de peach bellini. Ookvind je wat Turkse invloeden terug. Wij lieten ons verrassen door Serpil met de signaturen van de kaart. Wij kregen op tafel:  Eggs Benedict, American Pancakes, menemen (Turks ei- en tomaatgerecht) allemaal haar recepten. En soms die van haar moeder die bijvoorbeeld de jam voor het croissantje zelf maakt met seizoensfruit.

Wat ook leuk is dat je de hele dag kan bestellen wat je wilt. Dus als jij om  15.00 een croissant wilt, dan kan dat.  Bij de lunch een cocktail? Geen probleem. Goede koffie vinden ze daar ook heel belangrijk en gebruiken daar de biologische koffie ‘Alteco van Lavazza’. Zij zijn de enige horecazaak in heel Den Haag die deze koffie schenkt. Het schijnt de beste te zijn. Wij sloten af met koffie en kunnen dit beamen!

locatie: 8

De Frederik Hendriklaan is goed te bereiken met fiets, auto of openbaar vervoer. Deze gezellige winkelstraat blijft altijd top om even over te lopen. Ook hebben ze een ontzettend leuk terras voor de deur wat zeker de moeite waard is om neer te strijken. Ook voor een after work drankje en/of hapje. 

Laatste nieuws

Sophie van Gunn en Willem Jan Huizingavan Baker Tilly: ‘Een uitdaging in huidig belastingklimaat ondernemer te zijn’

Het zal de Haagse ondernemer niet verrassen dat de grootste belastingwijzigingen elk jaar op Prinsjesdag worden aangekondigd. Maar ook...

Lees ook..