7.2 C
Den Haag
zaterdag, december 9, 2023

Lunch a presto… The Lounge

Onze edities

The Lounge is een ideale locatie voor een verrassende en heerlijke lunch in hartje Den Haag. In het The Hague Conference Centre New Babylon komt uit de keuken een select aanbod van de lekkerste gerechten. Rondom deze lunch gelegenheid zijn er ook ruimtes te huur voor conferenties of vergaderingen. Een perfecte centrale plek voor een meeting met gasten uit verschillende richtingen. 

Interieur: 7,5

Je komt binnen in een gloednieuwe, elegant ingerichte barlounge met een Hotel Chique stijl. Alles netjes en mooi wat aan alle kanten luxe uitstraalt. Veel natuurrlijke tinten en natuurlijke materialen. Aangevuld met ton sur ton kleuren met accenten van goud en marmer. 

Bediening: 7,5

We werden gastvrij ontvangen. Een glimlach bij binnenkomst, een kwinkslag tijdens het serveren en een oogje in het zeil houdend om te kijken of alles naar wens is.

Menu: 7,5

De kaart is niet heel groot, maar alles is wel vers en veelal bereid met biologische ingredienten. Broodjes en koekjes worden vers afgebakken zodat alles nog knapperig is en alle salades en soepen worden huisgemaakt. Ondanks dat de kaart beperkt is, blijft het toch lastig kiezen. Een salade, een 12-uurtje, een sandwich of een burger? Keuzes, keuzes. Mijn tafelgenoot gaat voor de burger kip pesto met roseval aardappelen friet. En ik ga voor het 12 uurtje welke je zelf kan samenstellen. Drie gerechtjes bestaande uit een soep, een kroket (garnalen, rundvlees of vegetarisch) en een warme mini sandwich. Het werd een verse spinaziesoep, een garnalen kroket en een sandwich croque zalm. Alles goed op smaak en leuk gepresenteert. Qua hoeveelheid ook precies genoeg. Idem dito bij mijn tafelgenoot. Een lekker verse ciabatta met kipfilet, pesto, mozzarella, gegrilde asperges en tomaat. Apart geserveerd de knapperige roseval friet. Als afsluiter een huisgemaakte chocolade brownie met pistache, bosvruchten en vanille ijs. Alles met liefde bereid en dat proef je.

bereikbaarheid: 7,5

The Hague Conference Centre New Babylon ligt pal naast het Den Haag Centraal. Vanaf het station bereik je de locatie vanaf het Anna van Burenplein of Koningin Julianaplein. Met de auto parkeer je in Qpark CS-New Babylon.

Laatste nieuws

Lunch a lungo… Classique 

Er valt bij The Hague Hospitality Experience Centre veel te genieten én te beleven: drie compleet verschillende restaurants, waar...

Lees ook..