14.6 C
Den Haag
maandag, september 25, 2023

Loopbaanvragen, levensvragen? Ga in gesprek met Van Ede & Partners!

Onze edities

COLUMN Derick Maarleveld
van Ede & Partners
Loopbaancoaching & outplacement
www.vanede.nl

Kwetsbaarheid

De coronacrisis maakt pijnlijk duidelijk dat ons welvarende bestaan niet zo vanzelfsprekend is als we dachten. Onze schijnbare zekerheden vallen weg. Wij blijken kwetsbaar te zijn. Veel bedrijven lijden enorme omzetverliezen en kunnen alleen voortbestaan door de steunpakketten van de overheid. Desondanks raken veel werknemers hun baan kwijt. Ook zij worden gesteund door de overheid met werkloosheidsuitkeringen. Financieel worden wij tijdelijk bijgestaan in ons onzekere, kwetsbare leven. 

Echter, mentale bijstand krijgen wij niet van de overheid. Daarvoor moeten we zijn bij onze familie en onze vrienden, die ons een luisterend oor kunnen bieden. Dat is fijn, maar vaak zijn zij emotioneel bij ons betrokken en zijn zij meestal geen expert in het begeleiden van uw loopbaan. Daarom kan het nuttig zijn om met professionals op het gebied van loopbaanbegeleiding te praten. 

Loopbaanprofessionals

Van Ede & Partners is zo’n organisatie van loopbaanprofessionals. Bestuurders, managers, ambtenaren, ondernemers, professionals en politici. Iedereen met loopbaanvragen is bij ons welkom. In elke fase van hun leven of carrière. Iedereen met zijn of haar eigen vragen. Op zoek naar een mooie volgende stap in hun zakelijke carrière. Een mooie baan, die hen weer voorziet in de financiële middelen om een leuk leven te leiden. Maar ook een baan die hen in staat stelt zich verder te ontwikkelen als mens, door zijn of haar talenten ten volle te ontplooien.

Persoonlijke wensen

Een team van psychologen en coaches met uiteenlopende arbeidsachtergronden staat klaar om u te begeleiden bij uw loopbaanvragen. U wordt een spiegel voorgehouden. U onderzoekt uw persoonlijkheid, uw talenten en uw drijfveren. Zo ontwikkelt u een visie op uzelf en uw wensen en ambities in uw zakelijke carrière. U wordt begeleid in het formuleren van uw zakelijke profiel dat richting geeft aan de rol en de omgeving waarin u graag wilt gaan werken. U wordt begeleid in het netwerkproces om uzelf te oriënteren op uw nieuwe werkomgeving. En u wordt begeleid in het analyseren en selecteren van de juiste vacatures. Alles met het doel dat u gaat werken in een baan die recht doet aan uw talenten. Een baan die u leukt vindt. Dit begeleidingstraject gaat diep en is op maat gemaakt naar uw persoonlijke wensen.

Boek

Van Ede & Partners Den Haag heeft een boek uitgegeven, waarin cliënten hun ervaringen delen en waarin loopbaancoaches vertellen hoe zij werken. Of iemand aan zijn eerste baan begint of aan het einde van zijn carrière zit en deze op een prettige manier wil afronden, iedereen belandt op een bepaald moment aan bij de vraag: Hoe nu verder? Deze verhalenbundel geeft voorbeelden van situaties waarmee mensen soms worstelen en hoe de coaches hen uit die wirwar van gevoelens en gedachten laten komen om de volgende stap in hun loopbaan, en hun leven, te kunnen zetten. 

Contact

Wilt u ons mooie pand, aan de Klatteweg 107, bezoeken voor een oriënterend gesprek? Maak dan een afspraak. U kunt ons bereiken op 070-351 40. U kunt dan ook ons boek aanvragen:

WIJ ZIJN VAN EDE & PARTNERS DEN HAAG – Gesprekken over loopbaanbegeleidingen en outplacement. Of ga naar onze website: www.vanede.nl/contact/Den Haag, en leer meer over onze organisatie. 

Vorig artikelHerstel
Volgend artikelHet nieuwe leiderschap

Laatste nieuws

Adhoc in finale bij Ondernemersprijs Haaglanden

10 september jl. was de halve finale van de Ondernemersprijs Haaglanden. Claudia Duinisveld, Adhoc, stond in de halve finale....

Lees ook..