1.4 C
Den Haag
maandag, december 4, 2023

Golfbaan Ockenburgh: een prachtige Duinbaan in Kijkduin!

Onze edities

Golf Ockenburgh is een mooie compacte 9-holes baan, gelegen op een bijzondere locatie tussen de stad Den Haag en de duinen van Kijkduin. Aan het einde van de Wijndaelerweg ligt deze prachtige baan met smalle fairways, veel bunkers en waterpartijen. Geniet van een mooie en gevarieerde baan die voor iedere speler op elk niveau een uitdaging is. De baan ligt zeer beschut in de duinen en is ook na een flinke regenbui altijd goed bespeelbaar.

Om verder aan uw slagen te werken staat de Driving Range zowel overdag als ook in de avonduren volledig tot uw beschikking.  Middels verlichting en verwarming kunt  u er dus 365 dagen per jaar terecht.

Brasserie Ockenburgh

Vanaf medio mei beschikt de golfbaan over een geheel vernieuwd duurzaam clubhuis. Dit eigentijdse gebouw met groot terras is de perfecte (zakelijke) ontmoetingsplek waar u geniet van een heerlijke lunch of diner. Ook is het nieuwe clubhuis, met vijf verschillende inspirerende ruimtes, een zeer geschikte locatie voor zakelijke evenementen. Combineer uw evenement of meeting met een sportief rondje golf.

Samen golfen en na afloop nog een hapje eten? Maak dan gebruik van het speciale Golf & Diner arrangement voor € 39,50. Speel een ronde van 9 holes en geniet daarna van een (h)eerlijk driegangen-diner in Brasserie Golf Ockenburgh.

Clinics

Ook voor bedrijfsuitjes en groepsevenementen is Golf Ockenburgh de aangewezen plek. Een clinic is een mooie mogelijkheid om op informele wijze met de golfsport in aanraking te komen of om (beter) te leren golfen. Een standaardarrangement van anderhalf uur begint met een ontvangst en een drankje. Na een introductie op het golfspel geven de PGA-teaching-pro’s van Golfschool Ockenburgh uitleg en instructie. U leert een bal slaan op de driving range en u oefent het putten van de bal.

www. golfockenburgh.nl

Laatste nieuws

Lunch a lungo… Classique 

Er valt bij The Hague Hospitality Experience Centre veel te genieten én te beleven: drie compleet verschillende restaurants, waar...

Lees ook..