2.5 C
Den Haag
dinsdag, december 5, 2023

Lunch à presto… BIT Grill and Café

Onze edities

Op het Buitenhof bevindt zich de prachtige nieuwe zaak BIT Grill and Café. De gezellige uitstraling is uitnodigend. Er wordt nu al gesproken over ‘the best in town’ en over het heerlijke- runderstaartstuk van de grill en lekker sappige hamburgers. Business Haaglanden was benieuwd naar deze aanwinst in het centrum van Den Haag.

Locatie 8
In hartje Den Haag, is dit café restaurant met een hele chique uitstraling gelegen op het Buitenhof. Hier zijn meerdere culinaire gelegenheden verzameld. Daarnaast is het restaurant goed te bereiken met het openbaar vervoer, de auto en de fiets. In het centrum zijn er diverse parkeergelegenheden. Een ideale plek om tijdens het winkelen even neer te strijken. Maar zeker ook voor de kantoren en overheidsinstellingen in de omgeving die hier tijdens lunchtijd voor een gezellige sfeer in het restaurant zorgen.

Interieur 8
De inrichting is mooi, modern en strak. De koperen lampen die boven de lange leestafel hangen waaraan gegeten kan worden, creëert een huiskamergevoel. De metalen tafels aan de raamkant zorgen voor een zakelijke uitstraling. In de winter voelt het metalen blad koud aan. Maar het uitzicht bij het raam is wel mooi op het plein. De gezelligheid, het personeel en de donkere tinten van het interieur zorgen voor warmte.

Menu 8
Het menu biedt voor ieder wat wils. Er is vooral een uitgebreide keuze aan vleesgerechten.
Van ‘Melt met achterham & Mozzarella’ tot aan ‘sandwich Carpaccio original’. Wij hebben gekozen voor de ‘Classic Gourmet Burger’ en ‘sandwich tonijn salade’ met huisgemaakte Skipjack tonijn salade op artisanaal brood. Heerlijk vers brood. De tonijnsalade was smeuïg, niet te droog of te sappig en niet dik besmeerd. De tonijn sandwich overtrof de verwachting. De hamburger waarvan het vlees op echte steenkool is voorbereid, was excellent gebakken. Het vlees was niet te droog en niet te doorbakken. Het garnituur is goed, niet te grof en vers waardoor het broodje niet uit elkaar valt. Daarbij werd een bakje friet geserveerd met mayonaise en ketchup saus, apart in een leuk mini flesje. De ‘Classic Gourmet Burger’ klinkt groot, maar het is geen stevige hap en is ideaal voor een (zaken)lunch. De lunch hebben wij afgesloten met een vers kopje cappuccino.

Bediening 7
Bij aankomst worden wij warm ontvangen. De vlotte bediening, die ondanks de drukte alles in de gaten houden en de persoonlijke benadering van het personeel maken dat wij ons hier direct op ons gemak voelen. Het personeel zag er hip, casual, maar vooral zeer representatief uit met matchingkleding. Opvallend is dat de kleuren van de trendy schorten overeenkomen met de kleuren van het interieur. De sfeer is informeel, maar het is afhankelijk van het meegebrachte contact die daaraan kan bijdragen. Van het personeel kan je in ieder geval een vriendelijke toon en glimlach verwachten, maar ook alertheid
want de bediening signaleerde op tijd wanneer wij waren uitgegeten. Voor een uitstekend vers bereid eten in een ongedwongen sfeer, in een mooie ambiance ben je hier, bij BIT, aan het goede adres!

Laatste nieuws

Lunch a lungo… Classique 

Er valt bij The Hague Hospitality Experience Centre veel te genieten én te beleven: drie compleet verschillende restaurants, waar...

Lees ook..