3.3 C
Den Haag
maandag, december 4, 2023

Lunch a lungo… La Galleria boulevard

Onze edities

In La Galleria Boulevard kan je uitstekend terecht voor een korte lunch, een lunch à lungo, borrel of diner. Wij gaan erheen voor een lange lunch. Op naar Scheveningen. 

Locatie: 8

La Galleria bevindt zich aan de boulevard van Scheveningen met fantastisch uitzicht op de zee en de Pier. Uiteraard kan je hier makkelijk komen met openbaar vervoer. Maar met de auto is ook geen probleem door het aanbod van diverse parkeergarages. Natuurlijk kan je ook in de parkeervakken, alleen kan dit niet langer dan een of twee uur.

Interieur: 8

La Galleria Boulevard is na de brand begin dit jaar helemaal vernieuwd! Aan de nieuwe open bar kunnen gasten dineren of genieten van een van de Italiaanse wijnen. De compleet nieuwe keuken is volledig open waardoor gasten de bereiding van hun gerechten kunnen volgen. De inrichting is sfeervol en warm met veel planten en prachtige lampen. Met uitzicht op de boulevard, het strand en de Pier van Scheveningen waant u zich in Italië aan de Hollandse kust. Live muziek maakt het in de weekenden extra gezellig. Het terras is overdekt en verwarmd. Afhankelijk van het weer kunnen we het dak openen. Hier kunt u het hele jaar door van vroeg in de ochtend tot ‘s avonds laat heerlijk vertoeven. Kortom, een ideale plek voor een (zakelijke) lunch, diner of borrel.

Menu: 7,5 

Op de menukaart van La Galleria Boulevard Scheveningen vindt u klassieke Italiaanse gerechten. Antipasti, verse pasta’s, vlees- en visgerechten en natuurlijk pizza’s uit de steenoven bereid door Italiaanse chef-koks. Op de menukaart staan ook veel vegetarische gerechten en ook wordt er rekening gehouden met allerlei dieetwensen en allergieën. Wij gingen voor de antipasti de luxe. Deze staat niet echt op de kaart, maar moet je om vragen. Dit is een behoorlijk uitgebreide schaal met diverse gerechtjes. Gegrilde gamba’s, calamari, zalm, lamskoteletjes, diverse vleeswaren, olijven, carpaccio, caprese met buffelmozarella en tomaat. Voor de wijn werden we geadviseerd door Dabe. Hij adviseerde als aperitief een heerlijk frisse prosecco, Casa Farive. Vervolgens kozen we voor tijdens de lunch een droge Italiaanse Sauvignon Blanc. Mocht je een wijn lekker vinden? Op het Palaceplein is er een wijnwinkel African Wines & Solo Vino, waar je al deze wijn kan kopen voor thuis. Als afsluiter van deze lunch namen we een grand dessert wat bestond uit diverse nagerechten van de kaart. Huisgemaakte chocoladetaart, oreo ijs, kinder bueno ijs en witte chocolade ijs, lava chocolade cake, tiramisu, perentaart en cheesecake . Hierbij een overheerlijke cappucicno.

Bediening: 8  

Wij zijn hartelijk ontvangen door Dabe, de manager van La Galleria Boulevard Scheveningen. Hij heeft duidelijk verstand van zaken en weet goed te adviseren. 

Laatste nieuws

Lunch a lungo… Classique 

Er valt bij The Hague Hospitality Experience Centre veel te genieten én te beleven: drie compleet verschillende restaurants, waar...

Lees ook..