7.2 C
Den Haag
zaterdag, december 9, 2023

Lunch a presto… TEDS.

Onze edities

Teds Den Haag opent haar deuren aan de gezellige Frederikstraat in Den Haag. Net als de Amsterdamse & Utrechtse vestiging, is ook het Haagse ‘broertje’ zeven dagen per week geopend. Een nieuwe hotspot rijker. Tijd voor proef op de som!

Locatie: 7

TEDS. bevindt zich op de Frederikstraat het verlengde van de Denneweg in het prachtige Buurtschap 2005. Qua parkeren is het altijd een beetje zoeken, maar met de fiets, scooter of openbaar vervoer is TEDS. prima te bereiken.

Interieur: 8

Het interieur laat zich het beste omschrijven als gezellig en hip. Vooral de omvang is opvallend. Bij binnenkomst loop je tegen de grote leestafel aan die gezellig tussen het raam en de grote bar is geplaatst. Maar zoals gezegd de omvang valt op, de lunchroom is groot maar oogt toch gezellig en knus. Dit komt met name door de verschillende delen waaruit het restaurant bestaat. 

Ook op de zonnige dagen is het hier goed vertoeven, vanaf het gezellig terras aan de voorzijde kun je de hele ochtend lekker mensen kijken. En die lopen er zeker in dit populaire deel van Den Haag.

Menu: 7

De hele dag wordt dezelfde menukaart gevoerd. Dus of je nu ’s ochtends, tijdens de lunch of in de namiddag je toast met avocado en gepocheerd eitje wil, het kan! Naast de vele sandwiches, croque monsieur, eigerechten en salades is er voor de zoetekauw ook genoeg keuze. Van pancakes, brownies tot Blue Berry muffins, een feestje dus. Op donderdag, vrijdag en zaterdag is deze lunchroom de plek voor de borrelaar. Vanaf het middaguur worden de heerlijkste bieren, rosé wijnen, cocktails en Texmex snackpetizers geserveerd tot 21.00 uur.  Maar goed wij komen voor de lunch en kozen voor de sandwich Chicken Avocado met chilimayonaise en rode ui. Lekker qua smaak en de hoeveelheid ook prima. Ook kozen we voor de Monster Croque. Een croque monsieur betaande uit 3 lagen met bovenop een gepocheerd ei en hollandaise saus. Prima maaltijd voor veel trek of een katerige dag. Hierbij namen we nog de waffle fries met parmezaanse kaas en truffelmayonaise. Heerlijk!

Bediening: 6  

Twee aardige jongens, waarvan een alleen engels sprak. Allebei iet heel aanwezig. Het viel ons op dat ondanks dat het niet druk was toen wij er waren, een hoop tafeltjes nog niet waren afgeruimd of nog niet schoon waren. Waarschijnlijk was het heel druk geweest voordat wij kwamen…. Maar als je de hele dag open bent, mag dit geen excuus zijn.

Laatste nieuws

Lunch a lungo… Classique 

Er valt bij The Hague Hospitality Experience Centre veel te genieten én te beleven: drie compleet verschillende restaurants, waar...

Lees ook..