7.7 C
Den Haag
donderdag, april 18, 2024

Zorgeloos vergaderen bij Tauro

Onze edities

Tekst: Philip Fokker Fotografie: Bas Kijzers

Natuurlijk kent u de full service flexibele werkplekken en kantoorruimtes van Tauro, die in verschillende steden onderdak bieden aan honderden ondernemers. Maar wist u dat u op locaties in en rond Den Haag ook terecht kunt voor het huren van spreek-, vergader- en cursusruimtes? En dat tot wel vijftig personen? Ja dat kan, zélfs als u geen huurder bent bij Tauro. Wij spraken directeur Bas Korswagen over de laatste ontwikkelingen.

Fijne en professionele ontvangst

Aan één van de belangrijkste stedelijke verkeersaders van Den Haag, de President Kennedylaan, ligt één van de kantoorgebouwen van Tauro. Het interieur van deze locatie werd kortgeleden flink onder handen genomen: een entree met een industriële uitstraling, waarin comfortabele zithoekjes en banken de perfecte sfeer creëren om u als ondernemer op een zakelijke ontmoeting voor te bereiden. Bas Korswagen is erg blij met het resultaat: “Het meest verrassende aspect van de renovatie, die bij binnenkomst dan ook meteen in het oog springt, is de receptie die tevens dienstdoet als luxe koffiebar.

Hierdoor hebben wij een stijlvolle zakelijke setting gecreëerd, een ontvangst in huiselijke sfeer – zonder de onpersoonlijke kilheid van een hotellobby –  waar een dynamische ondernemersgeest rondwaart.”

Origineel, gedurfd en verrassend zakelijk

Een goed ingericht en verrassend interieur is onmisbaar voor een optimaal werkklimaat. Bij Tauro gebeurt dit door een selectie van zowel meubels als beeldende kunst. Erg prettig om een zakelijke afspraak in die setting te beginnen. Maar, zo benadrukt Korswagen tijdens het gesprek, het is minstens zo belangrijk om een vergaderruimte te betrekken waar de focus naar het werk wordt verschoven. Na de renovatie van de begane grond aan de President Kennedylaan heeft Tauro nu in totaal negentien vergaderruimtes in de regio Den Haag die uitermate geschikt zijn voor vergaderingen, bijeenkomsten en trainingen, tot wel 50 man. Alle Tauro gebouwen voldoen uiteraard aan de hoogste eisen en hebben een A energie label.

Van alle gemakken voorzien

Iedere vergaderruimte bij Tauro is technisch up to date en heeft aansluitingen voor elke denkbare presentatie of brainstormsessie. Op aanvraag kan een lunch geheel naar wens worden verzorgd door de huiscateraar van Tauro, of naar eigen inzicht worden ingevuld. Korswagen: “Een huurder van Tauro zit uiteraard op de eerste rij als het om het gebruik van vergaderruimtes gaat. Maar ook niet-huurders kunnen in een handomdraai een vergaderruimte reserveren, voor een dagdeel of zelfs per uur.”

Kortom; als ondernemer bent u bij Tauro verzekerd van een professionele ontvangst, en vergadert u in een ontspannen en zakelijke omgeving. Daar haalt u als ondernemer absoluut het beste uit uzelf!

Vergaderen bij Tauro? Kijk op www.tauro.nl of bel 088 – 099 11 00

Laatste nieuws

Sophie van Gunn en Willem Jan Huizingavan Baker Tilly: ‘Een uitdaging in huidig belastingklimaat ondernemer te zijn’

Het zal de Haagse ondernemer niet verrassen dat de grootste belastingwijzigingen elk jaar op Prinsjesdag worden aangekondigd. Maar ook...

Lees ook..