2.5 C
Den Haag
dinsdag, december 5, 2023

Droomlocatie in Festivalsfeer

Onze edities

Een van de meest verrassende buitenlocaties in de Randstad: Te Werve Buiten in Rijswijk. Van mei tot oktober vind je deze trendy pop-up locatie aan het water op het prachtige Landgoed Te Werve. Een droomlocatie voor een zomers event.

Te Werve Buiten vormt een bijzonder contrast met het klassieke landhuis van Te Werve, waarvan je in de verte, verscholen achter bomen de omtrek kunt zien. Het landhuis is een stijlvolle locatie voor meetings en Te Werve Buiten is een hippe en informele locatie voor evenementen in festivalsfeer.

Te Werve Buiten is de perfecte plek voor een verrassende presentatie in de buitenlucht, outdoor activiteiten, informele borrels, maar ook als locatie voor street food-festivals of voor een mooie barbecue. De robuuste industriële inrichting en opties als de gin-tonic bar en oesterman maken het helemaal af. Met warmtepalen blijft de temperatuur tot laat in het najaar aangenaam.

Dankzij de flexibele inrichting is Te Werve Buiten geschikt voor groepen van 50 tot 500 personen, maar is uitstekend verder uit te breiden. Op het landgoed van ruim 26 hectare is er genoeg ruimte om meer flextenten te plaatsen. Door de gunstige ligging op 5 minuten van Den Haag is Te Werve Buiten makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer en met de auto vanaf de A12, A13 en A4. Met ruim voldoende gratis parkeerruimte.

Te Werve Buiten wordt gerund door Event Company evenals Landhuis Te Werve, De Lindenhof in Delft en Kasteel de Hooge Vuursche in Baarn. Met op elke locatie kwaliteit, aandacht voor de kleine dingen en een bevlogen team met passie voor het vak.

Onder de rook van de drukke stad vind je natuur, rust en een adembenemend mooie plek op een besloten historisch landgoed: Te Werve Buiten is de nieuwe toplocatie voor evenementen in de buitenlucht..

Laatste nieuws

Lunch a lungo… Classique 

Er valt bij The Hague Hospitality Experience Centre veel te genieten én te beleven: drie compleet verschillende restaurants, waar...

Lees ook..