7.7 C
Den Haag
donderdag, april 18, 2024

WSP Zuid-Holland Centraal brengt gemotiveerd personeel en bedrijven bij elkaar

Onze edities

Het WerkgeversServicepunt Zuid-Holland Centraal (WSP ZHC) is hèt loket waar werkgevers terecht kunnen voor al hun personeelsvraagstukken en arbeidsmarktinformatie in de arbeidsmarktregio Zuid-Holland Centraal.  Binnen de arbeidsmarktregio Zuid-Holland Centraal werken zes gemeenten samen met het UWV en DSW als één loket voor werkgevers: het WerkgeversServicepunt Zuid-Holland Centraal. De samenwerkende gemeenten binnen ZHC zijn: Lansingerland, Leidschendam-Voorburg, Pijnacker-Nootdorp, Voorschoten, Wassenaar en Zoetermeer.

Wat doet het WSP ZHC?

Het WSP ZHC brengt gemotiveerd personeel en bedrijven bij elkaar. Bij het WerkgeversServicepunt Zuid-Holland Centraal zoeken de accountmanagers steeds naar de meest geschikte kandidaat voor vacatures of werkzaamheden. Ondernemers kunnen er ook terecht voor scholing van de kandidaten, deskundige begeleiding en informatie over wet- en regelgeving.

Zorg centraal

In maart 2017 staat ondernemen in de zorg centraal. Ook in de zorg verzorgt het WSP ZHC goed personeel. Hoe dat werkt, kunt u lezen in de interviews met zorgondernemers Florein en het LangeLand Ziekenhuis.

Het WSP ZHC is steeds op zoek naar de juiste match voor ondernemer en kandidaat. In maart bezoeken bestuurders uit de arbeidsmarktregio Zuid-Holland Centraal ondernemers om dit mogelijk te maken in de zorg.

Laatste nieuws

Sophie van Gunn en Willem Jan Huizingavan Baker Tilly: ‘Een uitdaging in huidig belastingklimaat ondernemer te zijn’

Het zal de Haagse ondernemer niet verrassen dat de grootste belastingwijzigingen elk jaar op Prinsjesdag worden aangekondigd. Maar ook...

Lees ook..