10.7 C
Den Haag
donderdag, april 18, 2024

De uitgebreide cloud oplossingen van vBoxx

Onze edities

Steeds meer bedrijven maken gebruik van zogenaamde cloud oplossingen. Maar waar hangt die virtuele wolk en onder welke wetgeving vallen uw opgeslagen gegevens eigenlijk? Belangrijke vragen voor u als ondernemer, waar de mensen van vBoxx u graag bij helpen.

Midden in Den Haag

De Binckhorst is al geruime tijd de meest bedrijvige locatie van Den Haag. Niet zo vreemd dus, dat het ict bedrijf vBoxx er kantoor houdt. Bij binnenkomst zitten op de begane grond jonge ondernemers achter hun laptops in de espressobar, bij de entree hangt een indrukwekkende lijst van (nieuwe) bedrijven die de verschillende ruimtes in het pand huren. Op de zesde etage, met uitzicht op échte wolken, vertelt Valentijn Koppenaal het verhaal van vBoxx.

Persoonlijk contact

Een veel gehoorde klacht over de aanbieders van hosting- en cloud oplossingen is dat het contact met de bedrijven die deze diensten aanbieden zo onpersoonlijk is. Bij een vraag krijgt een klant veelal te maken met een tour langs faq-lijsten, contactformulieren en chatrobots. Veel ondernemers kiezen daarom steeds meer voor een bedrijf dat hen, in het Nederlands, persoonlijk te woord kan staan bij calamiteiten. Klanten van vBoxx hebben een persoonlijke accountmanager waar zij met hun vragen terecht kunnen. En voor het implementeren van een geoliede hosting- en cloud oplossing binnen uw onderneming biedt vBoxx een overstapservice aan, die u als ondernemer compleet ontzorgt. Daarnaast worden uw gegevens opgeslagen op servers die in Nederland staan en dus onder Nederlandse wetgeving vallen. Toch prettig als u zich bedenkt wat er allemaal voor betrouwbare bedrijfsinformatie wordt bewaard.

Praktische voordelen

Rest de vraag: wat levert een relatie met vBoxx u als ondernemer op? Allereerst bieden ze het product vBoxxCloud aan, een zakelijk alternatief om uw bestanden te beheren en te delen. U betaalt, na een gratis proefperiode, per account uw licentiekosten. Het voordeel hieraan is dat u bij groei of krimp gemakkelijk nieuw personeel kunt aan- en afmelden voor een vBoxxCloud account. Als werkgever kunt u zien wat er precies in de digitale omgeving van uw bedrijf gebeurt; welke werknemers aan een project werken bijvoorbeeld of welke informatie beschikbaar voor hen is.

Door gebruik te maken van de vBoxx applicaties zijn uw bestanden altijd toegankelijk, op zowel de desktop als op mobiele apparatuur. U bent de enige die toegang heeft tot de, versleutelde en dus beveiligde, bestanden en informatie. De mensen van vBoxx hebben dus geen directe toegang en kunnen alleen met uw toestemming meekijken en hulp bieden bij eventuele vragen. Het is zelfs mogelijk om op afstand informatie te wissen, in geval van bijvoorbeeld een arbeidsconflict of diefstal van een mobiel apparaat. Met een licentie van vBoxx beschikt u dus over een betrouwbare partner en bent klaar voor de toekomst die het werken vanuit de cloud ondernemers biedt.

Krijg 50% korting met de kortingscode: BusHaag

https://vboxxcloud.nl/?lang=nl&utm_source=Magazine&utm_medium=Business%20Haaglanden&utm_campaign=BusHaag&utm_term=vBoxxCloud&utm_content=NL

Laatste nieuws

Sophie van Gunn en Willem Jan Huizingavan Baker Tilly: ‘Een uitdaging in huidig belastingklimaat ondernemer te zijn’

Het zal de Haagse ondernemer niet verrassen dat de grootste belastingwijzigingen elk jaar op Prinsjesdag worden aangekondigd. Maar ook...

Lees ook..