3.3 C
Den Haag
maandag, december 4, 2023

Wensboom voor HagaZiekenhuis van ‘jarige’ Plus Accountants en Adviseurs

Onze edities

Plus Accountants en Adviseurs uit Naaldwijk bestaat dit jaar 10 jaar. Om dat te vieren schenkt Plus Accountants HagaZiekenhuis een wensboom. Op een wensboom kunnen patiënten hun emoties schrijven. Dit helpt bij het herstel.

Plus Accountants en adviseurs heeft op 14 oktober 2014 een wensboom onthuld op de verpleegafdeling cardiologie 8A. De wensboom is een van de drie projecten waar Plus Accountants uit heeft gekozen. Een wensboom is een bijzonder vormgegeven bord, waarop iedereen iets kan schrijven, tekenen of er een kaartje aan hangen. Emoties uiten tijdens een onzekere periode in het ziekenhuis is soms moeilijk. Een wensboom (of wensbord) maakt dit een stuk makkelijker. Er kunnen berichten worden achtergelaten door patiënten, familie of naasten en verpleegkundigen.

Plus Accountants is een bij haar cliënt betrokken financieel adviseur. Maar ze is ook maatschappelijk betrokken. Zo sponsort ze de 60+ bus in Naaldwijk en basketbalvereniging Locomotief in Rijswijk. En nu sponsort Plus Accountants ook de zorg in het HagaZiekenhuis met een wensboom op de verpleegafdeling cardiologie.

“Ons accountantskantoor bestaat dit jaar 10-jaar” verteld Rob Smit van Plus Accountants. “Om dit te vieren dragen we als kantoor graag bij aan een project waarmee we voor een kwetsbare groep iets extra’s kunt doen. Helene Marcus, coördinator van HagaVrienden, heeft ons geïnformeerd over de projecten die door medewerkers van HagaZiekenhuis bij HagaVrienden zijn aangevraagd. We kozen voor de wensboom. De verpleegkundigen die het project hadden aangevraagd, waren zichtbaar trots ons hun afdeling te kunnen laten zien en heel blij met de wensboom. Voor ons was het bijzonder op de afdeling te worden rondgeleid. We voelden ons gastvrij onthaald. Vervolgens zelf de vaak ontroerende berichten op de wensboom te kunnen lezen, geeft mij het gevoel een heel goede keus te hebben gemaakt” .

Leonie Davis, senior verpleegkundige verpleegafdeling cardiologie heeft – samen met collega Marcella Padmos, de wensboom bij HagaVrienden aangevraagd;

“Op de afdeling Cardiologie liggen veel patiënten met angsten. Bijvoorbeeld patiënten die een hartinfarct hebben gehad of een open hart operatie moeten ondergaan. De wensboom is een hulpmiddel om angsten of zorgen maar ook leuke berichtjes en bedankjes op kwijt te kunnen. Daarom leek mij deze boom een grote toegevoegde waarde voor de afdeling. En het past goed in het zorgconcept waar HagaZiekenhuis mee werkt, namelijk Planetree. De Plataan is het logo van dit zorgconcept. Nu hebben we onze eigen echte wens-Plataan op de afdeling!

HagaVrienden en verpleegafdeling cardiologie zijn erg blij met de gesponsorde wensboom. Veel dank aan Plus Accountants voor dit genereuze gebaar.

Wilt u ook een project sponsoren dat bijdraagt aan herstel over het verblijf van patiënten in HagaZiekenhuis? Uw logo krijgt een plek op of naast het project. Medewerkers patiënten en bezoekers kunnen zo zien dat u de sponsor bent. Uiteraard krijgt u een vermelding op de website en in de sociale media.

U kunt ook bedrijfsvriend worden voor een jaarlijks terugkerend bedrag. Het bestuur HagaVrienden kiest dan een project dat op dat moment het meest urgent is. Helene Marcus, 06-51552224, bespreekt de mogelijkheden graag met u.

Laatste nieuws

Lunch a lungo… Classique 

Er valt bij The Hague Hospitality Experience Centre veel te genieten én te beleven: drie compleet verschillende restaurants, waar...

Lees ook..