2 C
Den Haag
vrijdag, december 8, 2023

Nazomers borrelen op de Business Haaglanden Herfstborrel

Onze edities

Heerlijk frisse Prosecco bij aankomst, nazomers weer en een gezellige groep borrelaars. Op woensdag 15 oktober was het weer tijd voor de jaarlijkse Business Haaglanden Herfstborrel. Ditmaal helemaal in “do like the Italians do in autumn” stijl met exclusieve wijnen, goed gezelschap en lekkere Italiaanse lekkernijen in restaurant Gusto op het Plein in Den Haag.

Zowel binnen als buiten wordt er hard genetwerkt en genoten van heerlijke Italiaanse wijnen. De fotograaf loopt rond en iedereen poseert gracieus en slaat spontaan de armen om degene die ernaast staat. Het personeel van Gusto blijft met een glimlach de groep verblijden met warme hapjes. Op advies van de wijnsommelier geniet iedereen van karakteristieke wijnen, maar er worden vooral business kaarten uitgewisseld en bijgepraat over de nieuwste ontwikkelingen binnen het ondernemerschap van de regio Haaglanden. Rob Truijens, directeur Business Haaglanden en Business Amsterdam, bedankt iedereen voor hun komst en herinnert de genodigden dat de Business Beurs Haaglanden binnenkort plaatsvindt in het Kyocera stadion, op 13 november. Na dit intermezzo wisselen de borrelaars van gesprekspartner en drankjes en hervatten de aanwezigen de conversaties en blijft het nog lang gezellig. De meeste gasten blijven na de borrel dineren bij Gusto en zetten de Italiaanse stijl voort.

Laatste nieuws

Lunch a lungo… Classique 

Er valt bij The Hague Hospitality Experience Centre veel te genieten én te beleven: drie compleet verschillende restaurants, waar...

Lees ook..