2.5 C
Den Haag
dinsdag, december 5, 2023

Waar kom jij je bed voor uit?

Onze edities

In gesprek met Annejet de Blécourt, oprichter van bureau JETTING, zie je de echtheid en betrokkenheid van deze intelligente vrouw. Haar credo is: Inzicht in Zelf is ook Inzicht in Ander, en daarmee legt ze al 10 jaar stevige fundamenten voor het laten excelleren van professionals en hun teams.

Time flies when you’re having fun

Als je aan Annejet de Blécourt, oprichter van bureau JETTING voor professionals, vraagt waar zij zelf haar bed voor uitkomt, glanzen haar ogen. “Resultaat. Dat mijn expertise tijdens executive coaching, training en assessments écht het verschil maakt in ‘t leven van individuen en teams. Prettiger samenwerken, gerichter keuzes maken en het beste uit jezelf en je team halen. Een droom? Absoluut niet, ik zie het dagelijks gebeuren.”

What’s in a name?

Die gedrevenheid is ook voelbaar in de naam JETTING, al 10 jaar een begrip in Den Haag en omgeving. Als je Annejet ernaar vraagt, legt ze uit dat in het Engels het woord Jetting de betekenis heeft van ‘water onder druk’. Dit kun je eenvoudig doorvertalen naar: vooruitgang, verfrissend en doelgericht, met een vleugje van de voornaam AnneJET. Absoluut een passende naam.

Maar er zijn zoveel coaches en trainers. Wat doe jij dan anders dat je al 10 jaar zó succesvol bent en zelfs de crisis voor jou niet bestond, terwijl anderen omvielen?

Make the difference

“Tja, dat heb ik me ook afgevraagd en inmiddels ben ik erachter wat mij anders maakt. Het is de sterke combi tussen mijn zakelijke kant en m’n empathische vermogen. Daardoor kan ik verantwoordelijkheid voor een ontwikkelproces bij cliënt laten, terwijl ik toch volledig betrokken ben en ik ook de organisatiekant van trajecten goed begrijp.”

Cliënten omschrijven díe kracht als ‘hard op de inhoud, zacht op de mens’. Gezien het brede scala aan organisaties die de hulp van bureau JETTING inroepen, moet dit inderdaad een belangrijk ingrediënt van het ‘geheime’ succesrecept zijn, getuige ook alle aanbevelingen op LinkedIn.

Waarvoor kunnen we je bellen?

People-first companies

“Als organisatie wil je natuurlijk dat medewerkers effectief samenwerken. Maar als iemand niet lekker in z’n vel zit of er is gedoe in een team, is helemaal niemand meer met effectief samenwerken bezig. Wist je dat stress op de werkvloer de Nederlandse economie zo’n 2 miljard euro per jaar kost? Een waanzinnig en onnodig bedrag. Reken maar uit voor je eigen organisatie. Door stress inzichtelijk te maken, bijvoorbeeld met een valide assessment, kun je het gesprek aangaan voordat het te laat is. Vaak zit de oorzaak in persoonlijke drijfveren die niet tot z’n recht komen, of er wordt gedrag gevraagd waar de medewerker op leegloopt. Leg daarom stevige fundamenten van ‘Inzicht in Zelf en Inzicht in Ander’. Geef teams handvatten om mét elkaar te praten, in plaats van óver elkaar. Creëer een neutrale taal om verschillen bespreekbaar te maken, want… verschillen = kracht, maar dan moet je het wel van elkaar snappen. Dát is waar je mij voor kunt bellen!”

bureau JETTING voor professionals, [all services are also provided in English]

executive coaching | training | assessments | www.jetting.nl | annejet@jetting.nl

Laatste nieuws

Lunch a lungo… Classique 

Er valt bij The Hague Hospitality Experience Centre veel te genieten én te beleven: drie compleet verschillende restaurants, waar...

Lees ook..