1.4 C
Den Haag
maandag, december 4, 2023

Expertise als product: Expertise voor verbinden én scheiden

Onze edities

Expertise is een combinatie van ervaring, kennis en talent en laat zich lastig langs een meetlat leggen. Ervaring komt met de jaren en komt tot uitdrukking in de dagelijkse gang van zaken. Praktische kennis verwerft men door scholing en het volgen van voorbeelden. Het mysterieuze “talent” heeft iemand van nature. Die koppeling van kwaliteiten is essentieel voor succes. En dat geldt voor een onderneming net zoveel als voor een huwelijk. 

Expertise in de breedte

Ondernemer Dwight Isebia vertelt aanstekelijk over zijn juridische achtergrond, zijn verschillende bedrijfsactiviteiten binnen en buiten Nederland en zijn passie in het bij elkaar brengen van partijen. Op de website www.expertisegroep.nl kunnen particulieren en ondernemers terecht voor informatie en inspiratie bij het nemen van beslissingen en kunnen deskundigen en ondernemers terecht om hun ‘expertise’ te presenteren. De basis voor Expertisegroep (Expertisegroup) als organisatie is gelegd met het begeleiden van overnames en herstructureringen. Maar het gesprek in de Haagse vestiging van iMediators en Trouwshop gaat vooral over haar (Online) Platformen en Mediation.

Oplossing zonder gevecht

Het vak van mediator verdient in Nederland meer aandacht volgens Isebia. Bij iMediators aan het Haagse Spui, begeleiden ervaren mediators Yvonne Blijie en Michiel Hordijk zowel ondernemingen als particulieren om oplossingen te vinden. Indien nodig worden specialisten ingeschakeld. Bij een conflict denken de meeste mensen echter, zowel privé als zakelijk, aan een gevecht. Maar dat is vaak niet nodig en zelfs schadelijk, vertelt Isebia. Met een mediator in de arm wordt gezocht naar evenwicht tussen partijen. Er wordt hierbij gekeken naar wat de partijen ooit bond en wat de meest geschikte oplossing is voor een nieuwe, evenwichtige verhouding waarbij de communicatie weer stroomt. 

De Raad van Mediators wordt verder ontwikkeld tot platform voor de ondersteuning van mediators bij de ontwikkeling van hun praktijk. Gecertificeerde mediators door het gehele land kunnen zich aansluiten en worden door Expertisegroep ondersteunt. Nieuwe Mediators zijn natuurlijk van harte welkom en kunnen terecht voor een licentie of ondersteuning.

Het Huwelijksplatform www.trouwshop.com

Natuurlijk is het bij elkaar brengen van mensen het mooiste dat er is. Een huwelijk is voor velen het belangrijkste samenwerkingsverband. Met die insteek nam Expertisegroep in 2016 de website www.trouwshop.com over. De website bestaat al 17 jaar en is uitgegroeid tot hét platform voor stellen die elkaar het ja-woord gaan geven. De Toppers Mary Westerduin en Lenie Veltkamp werken er ook 16 jaar. Mary is de operationele manager en Lenie houdt zich bezig met Sales. Werkelijk alle informatie voor het tot in de puntjes organiseren van een perfecte trouwdag én nacht kunnen aanstaande stellen op de website vinden. Natuurlijk kunt u zich als ondernemer die diensten of producten levert bij een huwelijk of als publieke instelling ook presenteren op de site met uw ‘expertise’.

Surf dus snel naar een van de websites en laat u informeren EN inspireren!

www.expertisegroep.nl

www.trouwshop.com

www.deraadvanmediators.nl

Laatste nieuws

Lunch a lungo… Classique 

Er valt bij The Hague Hospitality Experience Centre veel te genieten én te beleven: drie compleet verschillende restaurants, waar...

Lees ook..