1.4 C
Den Haag
maandag, december 4, 2023

Strandrestaurant De Waterreus officieel geopend

Onze edities

Wethouder Revis noemt eerste jaarrond strandrestaurant een verrijking voor Scheveningen

Vrijdagmiddag was het dan eindelijk zover; de officiële opening van strandrestaurant De Waterreus. In een emotionele toespraak verwelkomde Kim

Willeijns-Ludovici, samen met haar man Steve Willeijns, hun gasten en bedankten ze uitgebreid de vele mensen die de realisatie van hun nieuwe strandrestaurant mede mogelijk hebbn gemaakt, maar stonden ze vooral stil bij de steun van Tineke en Peter Ludovici. Laatstgenoemde kreeg alle credits voor zijn jarenlange strijd om jaarrond exploitatie op het Scheveningse strand mogelijk te maken. 

 

Wethouder Revis, verantwoordelijk voor het strandbeleid, noemde De Waterreus, hét eerste jaarrond strandrestaurant op Scheveningen, een verrijking voor Scheveningen en stelde fijntjes vast dat het horeca-echtpaar Kim en Steve in de winter niet meer hoeven te rekenen op verre buitenlandse reisjes naar zonnige stranden, maar dat zij hier, ook bij windkracht 10, warme chocomel moeten inschenken voor hun gasten die in het winterseizoen komen uitwaaien langs de Scheveningse kust.

 

Na de toespraken werd door het luiden van een scheepsbel en onder het gezag van het Schevenings Vrouwenkoor De Waterreus officieel in gebruik genomen. Het aansluitende feest duurde tot in de kleine uurtjes.

Laatste nieuws

Lunch a lungo… Classique 

Er valt bij The Hague Hospitality Experience Centre veel te genieten én te beleven: drie compleet verschillende restaurants, waar...

Lees ook..