1.4 C
Den Haag
maandag, december 4, 2023

Mipim Cannes 2016: De Haagse lunch De traditie zet zich voort

Onze edities

Voor de vijfde keer in de geschiedenis van het internationale vastgoedevenement MIPIM, organiseerden RVA vastgoedadviseurs, Ekelmans & Meijer Advocaten en Ellens & Lentze Notariaat & Mediation de succesvolle Haagse lunch. Het is altijd een prettige Haagse bijeenkomst. Sinds de start van deze lunch in 2010 is het aantal gasten verveelvoudigd tot zeker 125 man. Sommige Hagenaren vliegen zelfs een dag in om hier bij te zijn. Een speciale aangelegenheid dus.

Machiel Vrijenhoek, RVA Makelaars:

De MIPIM en dan in het bijzonder de Haagse Lunch is voor de organisatoren belangrijk, niet alleen voor de zakelijke contacten maar wellicht nog meer om de traditie waar zij zes jaar geleden mee zijn begonnen hoog te houden. De jaarlijkse lunch heeft ook tijdens de crisis altijd doorgang mogen vinden en dat is zeker prijzenswaardig te noemen.

Toen RVA Vastgoedadviseurs, Ekelmans & Meijer Advocaten en Ellens & lentze Notariaat & Mediation in 2010 begonnen met het organiseren van de Haagse lunch in een strandtent net buiten Cannes waren er een stuk of vijftig genodigden aanwezig. Het was een intiem gezelschap eigenlijk kende iedereen elkaar en er waren destijds nog weinig marktpartijen van buiten Den Haag. Inmiddels is dat opgelopen naar 125 man, precies het aantal stoelen dat in restaurant Marco Polo aanwezig is. Dat was dus even stressen voor het personeel van deze mooie locatie in ThÈoule-sur-Mer, een dorpje in de baai van Cannes. Maar een stoelendans is het gelukkig uiteindelijk niet geworden, volle bak binnen terwijl buiten het noodweer om zich heen sloeg. Dat afgekondigde weeralarm heeft er helaas wel voor gezorgd dat de boten van Wajer & Wajer, die traditioneel worden ingezet om de gasten vanuit Cannes naar de lunchlocatie brengen, niet konden uitvaren. Toch heeft het slechte weer ervoor gezorgd dat er een intieme sfeer kon ontstaan onder de genodigden dit jaar, want het is natuurlijk anders als mensen over het strand uitwaaieren dan dat zij allemaal binnen zitten.

Naast het Haagse ìons kent onsî publiek, waren er eveneens veel landelijke professionals uit de onroerend goed sector op de lunch waaronder investeerders, notarissen en makelaars. Als dat ook volgend jaar zo is, dan kunnen we alleen maar een heerlijke lentezonnetje wensen voor het evenement in 2017.

Laatste nieuws

Lunch a lungo… Classique 

Er valt bij The Hague Hospitality Experience Centre veel te genieten én te beleven: drie compleet verschillende restaurants, waar...

Lees ook..