1.4 C
Den Haag
maandag, december 4, 2023

Reinder Nummerdor (5 keer Olympische Spelen) vertelt zijn verhaal bij Max Health Club

Onze edities

Den Haag – 27 – 09- 2016 – Marcella Mesker (oud toptennisser en NOS verslaggever) heeft een intiem gesprek met Reinder in de lounge van Max Health Club 

Tijdens de Olympische Spelen in Rio waren de fysiotherapeuten van Max Health Care (Lars Beuming en Sjoerd Hepkema) onderdeel van het team dat een bronzen medaille mee naar huis nam. Reinder greep helaas net naast het podium.

De therapeuten hebben tijdens een mooie presentatie de ins- en outs verteld over de Spelen in Rio. Het was een ware kijk in de keuken met bizarre stretchingsessies van de Russische equipe, het af en toe ranzige eten en de warm-up van het Nederlands team.

De volleybal icoon heeft aan Marcella Mesker zijn verhaal gedaan over zijn mooie carrière en het in zijn ogen telkens net verliezen van de echte prijzen (2e WK Den Haag, 4e Olympische Spelen RIO). Samen met zijn maatje Varenhorst hebben ze net geen podiumplaats gehaald en dat deed pijn, zeker nadat het duo Brouwer/ Meeuwsen er wel met een plak van door ging. Hoe ga je als topsporter om met dit verlies en zorg je ervoor dat je vooruit blijft kijken. Vriendschap en strijd tussen de 2 Nederlandse teams lagen heel dicht bij elkaar, waar Reinder uitvoerig over sprak.

De host van de avond was Marcella Mesker. De oud toptennisser (top 30 wereldranglijst) en NOS verslaggeefster was ontzettend scherp in haar vraagstelling en heeft de ruim 60 bezoekers een mooie avond bezorgt waarin er geen vraag onbeantwoord bleef door Reinder.

dsc_0957 dsc_0924 dsc_0912 dsc_0884b dsc_0864 dsc_0858 dsc_0855 dsc_0853b

Laatste nieuws

Lunch a lungo… Classique 

Er valt bij The Hague Hospitality Experience Centre veel te genieten én te beleven: drie compleet verschillende restaurants, waar...

Lees ook..