-0.5 C
Den Haag
vrijdag, december 1, 2023

Nieuwe donateurs HagaVrienden winnen prijs

Onze edities

De donateurswerving dit voorjaar van de stichting HagaVrienden leverde in een korte tijd meer dan honderd donateurs op. René Bol Raap, secretaris van HagaVrienden mocht twee nieuwe Haga donateurs gelukkig maken met een prijs.

Donateurs voor het ziekenhuis zijn hard nodig om te zorgen voor extra voorzieningen die het herstel van patiënten ten goede komen. Daarom heeft HagaVrienden dit voorjaar weer een wervingsactie gehouden. Nieuwe vaste donateurs maakten kans op een foto van Scheveningen op canvas en een tegoedbon voor een overnachting in het Bilderberg Europa Hotel Scheveningen.

Mevrouw Van Duivenboden en de heer Spaans zijn de gelukkige winnaars. René Bol Raap, secretaris van HagaVrienden en directeur van HGC B.V. te Rijswijk reikte de prijzen uit. De heer Spaans kreeg een foto van Scheveningen, beschikbaar gesteld door Studio Oostrum en gedrukt op canvas door drukkerij Abeko. Mevrouw Van Duivenboden mocht een tegoedbon in ontvangst nemen van het Bilderberg Europa Hotel Scheveningen voor een overnachting in dit hotel.

De heer Spaans was blij verrast met zijn prijs. “Mijn vader is Scheveninger, de canvas is erg mooi”. “Ik ben HagaVriend geworden omdat ik het belangrijk vind dat het verblijf in het ziekenhuis zo prettig mogelijk is, vooral voor de kinderen”.

Ook mevrouw Van Duivenboden was gelukkig met haar prijs. “Ik win nooit iets,” vertelde zij. “Leuk om nu wel eens in de prijzen te vallen. En ik vind het geweldig dat HagaVrienden op diverse manieren het leven van patiënten dragelijker probeert te maken. Daarom hoop ik dat nog velen HagaVriend zullen worden.”

“Het huidige klimaat in de zorg vraagt om het aanboren van extra financiële middelen. Niet alleen binnen de medische sector,” vertelt René Bol Raap die eerder onder andere werkzaam was als arts bij de Koninklijke Marine en als bedrijfsarts bij Air France KLM. Onlangs trad hij toe als secretaris bij de stichting HagaVrienden. “Ik draag het HagaZiekenhuis een warm hart toe. Patiënten moeten zich tijdens hun verblijf in het ziekenhuis zo prettig mogelijk voelen. Met de financiële steun van donateurs kunnen we projecten realiseren die een bijdrage leveren aan hun welbevinden in de toch altijd moeilijke omstandigheden van hun ziekenhuisverblijf.”

Kijk op www.hagavrienden.nl voor de projecten dankzij donateurs en sponsoren al gerealiseerd zijn of nieuwe projecten die door afdelingen van het HagaZiekenhuis zijn aangevraagd bij HagaVrienden.

Laatste nieuws

Lunch a lungo… Classique 

Er valt bij The Hague Hospitality Experience Centre veel te genieten én te beleven: drie compleet verschillende restaurants, waar...

Lees ook..