2.5 C
Den Haag
dinsdag, december 5, 2023

Biesheuvel & De Vlieger geven inspirerende kick-off Inspiratiesessie WTC The Hague Business Center

Onze edities

Den Haag, 4 juli 2014 – Donderdag 3 juli vond de eerste inspiratiesessie van WTC The Hague Business Center plaats. Gastspreker Erik de Vlieger gaf een lezing over kantelpunten in de carrière van een ondernemer, en hoe men deze vooraf kan herkennen. Dit zorgde voor een gevatte en scherpe kick-off van een serie Inspiratiesessies die WTC The Hague Business Center meerdere malen per jaar zal organiseren. De inspiratiesessies zijn een logische volgende stap om ondernemers bij elkaar te brengen en hen te faciliteren op verschillende vlakken.

WTC The Hague Business Center kent een grote passie voor het verbinden en faciliteren van ondernemers, en voor het stimuleren van groei. Daarom werd donderdag 3 juli de eerste ‘WTC The Hague Business Center Inspiratiesessie’ georganiseerd.  “We hebben het doel om ondernemers op hoog niveau te servicen. Dat gaat verder dan het aanbieden van kantoorruimte.” aldus Axel Lemmens, Commercieel Manager bij WTC The Hague Business Center. “Met de inspiratiesessies maken we een volgende stap in het faciliteren van ondernemers. Meerdere keren per jaar organiseren we een nieuwe sessie met inspirerende sprekers. De kick-off met Hans Biesheuvel en Erik de Vlieger zorgde voor een spraakmakende start, de lat voor de komende edities is hoog gelegd!”.

Sprekers met ondernemerspassie
Hans Biesheuvel, investeerder en initiatiefnemer van ondernemersorganisatie ONL opende de avond met een inspirerende toespraak over de passie van het ondernemen, waarna hij het woord overdroeg aan Erik de Vlieger. De Vlieger, bekend ondernemer in onder andere mediabedrijven en vastgoed, gaf een lezing over kantelpunten in het leven van een ondernemer, en nam hierbij geen blad voor de mond. Niet eerder sprak hij zo open over de hoogte en dieptepunten van zijn eigen carrière, waar binnen en buiten de media veel over wordt gespeculeerd. De ondernemer blijkt niet alleen een passie te hebben voor zaken: hij heeft de afgelopen periode een serie kunstwerken gemaakt die na afloop van de inspiratiesessie tentoongesteld werden. De werken van Erik de Vlieger zijn tot eind augustus te bezichtigen in WTC The Hague.
WTC The Hague Business Center
WTC The Hague Business Center faciliteert ondernemers in hun behoefte naar een flexibele en hoogwaardige kantoorruimte met alle benodigde voorzieningen en services. Voor meer informatie, bezoek de website:http://www.wtcthehague.com/nl/wtc-the-hague-business-center

Laatste nieuws

Lunch a lungo… Classique 

Er valt bij The Hague Hospitality Experience Centre veel te genieten én te beleven: drie compleet verschillende restaurants, waar...

Lees ook..