2 C
Den Haag
vrijdag, december 8, 2023

Luidruchtig en groot, gedreven en succesvol!

Onze edities

JUST Notarissen geeft het woord ‘laagdrempelig’ een nieuwe dimensie. Het kantoor ademt dynamiek uit in plaats van formele plechtigheid. Je merkt het aan alles zodra je binnenstapt bij JUST Notarissen. De vrolijke en vriendelijke dames beneden bieden je direct iets te drinken aan. Aan de muren vrolijke affiches: aankondigingen van muziekfestivals en sportevenementen in de omgeving van Zoetermeer die JUST sponsort. Kennismaking met de kantoormanager Camillus Overmeire maakt de indruk compleet: dit kantoor heeft gebroken met het ernstige, stoffige imago van de notaris. JUST Notarissen zijn ánders.

Wervelwind Camillus Overmeire legt uit hoe JUST Notarissen zo hard groeit als het doet! ‘Kijk, notarissen kunnen zich feitelijk niet onderscheiden. Ze zijn betrouwbaar en kennen hun vak. Maar waar wij op ingezet hebben zijn de tarieven. Dit simpele maar ijzersterke idee heeft ons kantoor door de crisis getrokken en daarna uit laten groeien tot een bedrijf met 70 man. Bij ons betaal je gegarandeerd de laagste prijs, de werkwijze is transparant, nota’s zijn helder en de service is professioneel, menselijk en goed. Bij ons werken een hoop jonge mensen en we willen gewoon een fris en fruitig kantoor zijn met een eigen bar voor de vrijdagmiddagborrel, een pool- en een tafeltennistafel.’

DE NOTARIS EN DE ONDERNEMER

Notaris Arie Jan van der Bijl vroeg Camillus de ondernemer om bij zijn notariskantoor te komen. Na enige twijfel (Camillus had een eigen makelaarskantoor in Zoetermeer. Over de vraag of de notaris wereld (die hij kende uit zijn jonge jaren als klerk bij een notariskantoor) wel de zijne was, zei Overmeire ‘ja’ tegen de uitdaging. Dat was in 2010. We zijn nu 9 jaar, een crisis en 65 man personeel verder. Maarten Schils uit Den Haag is als notaris ook onderdeel van JUST geworden. ‘Een spannend jongensboek.’ Aldus een energieke Camillus.

WE DOEN MEE: GROOT EN ORDINAIR!

JUST Notarissen en Zoetermeer horen bij elkaar. Op de steeds wisselende affiches, die uit de koker komen van manager Overmeire, speelt het JUST-kantoorgebouw altijd een rol. Met de naamsbekendheid zit het dan ook wel goed, zeker in de regio. JUST sponsort er zeer regelmatig evenementen: Culinair Zoetermeer, 5 mei festival, het Blues- en het Jazzfestival en allerlei sportwedstrijden (schaken en hardlopen bijvoorbeeld). En nog meer maatschappelijke initiatieven worden gesteund door JUST. Camillus is een geboren netwerker en is vorig jaar door een Zoetermeers business blad uitgeroepen tot de machtigste man van de stad. De eerste regel van het artikel over hem: ‘Doorzetten, kansen pakken en een enorme bak energie.’ Dat is Camillus Overmeire. 

STROPDAS IN DE ZAK

‘Het gaat hier niet over mij’, glimlacht Camillus. ‘Het gaat over ons kantoor. Onze kracht en motor is de ambitie en gedrevenheid die wij als collectief uitstralen. Clienten zijn hier welkom en daar zit ‘m het succes. En wat mij betreft dus niet in een stropdas. Ik heb er wel een bij me hoor, maar in mijn zak en niet om mijn nek. We dragen er alleen eentje wanneer het nodig is. We zijn niet tegendraads, maar modern en daadkrachtig.

Laatste nieuws

Lunch a lungo… Classique 

Er valt bij The Hague Hospitality Experience Centre veel te genieten én te beleven: drie compleet verschillende restaurants, waar...

Lees ook..