3.3 C
Den Haag
maandag, december 4, 2023

JKZ Kerstboomactie levert bijna € 15.000,- op

Onze edities

Het was een gezellige drukte op Driekoningendag rondom de kerstboom voor het Juliana Kinderziekenhuis… Een aantal kinderen mochten samen met presentator Fred Zuiderwijk van Omroep West het voorlopige eindbedrag van de JKZ Kerstboomactie bekend maken. Voorlopig eindbedrag, want doneren kan nog steeds.

Onder het genot van warme chocolademelk voor de kinderen en Glühwein voor de genodigden werd de voorlopige eindstand van de kerstboomactie op feestelijke wijze bekend gemaakt. Het mooie bedrag van € 14.751,- werd bijeengebracht dankzij de verkoop van 4917 lichtjes voor in de kerstboom. Entertainer Umit C rapten de liedjes ‘Je bent niet alleen’ en ‘Wat is het leven mooi’.

De (wissel)piek in de boom was voor de grootste donateur. Dat gaf gelijk een ‘probleem’. Er staan twee bedrijven op nummer één! De Rabobank en Vrolijk Dienstengroep met ieder 1.000 lichtjes. Na de bekendmaking werden de lichtjes in de boom gedoofd en mochten de kinderen een lampionnetje aansteken.

Het Juliana Kinderziekenhuis bedankt alle donateurs die lichtjes hebben gedoneerd. Doneren blijft mogelijk tot eind januari via www.jkzkerstboom.nl of via sms: kerstboom3 naar 3669.

Laatste nieuws

Lunch a lungo… Classique 

Er valt bij The Hague Hospitality Experience Centre veel te genieten én te beleven: drie compleet verschillende restaurants, waar...

Lees ook..