2 C
Den Haag
vrijdag, december 8, 2023

Uw nieuwe kantoor aan de Koninginnegracht 26?

Onze edities

Een statig monumentaal pand dat onder het beheer valt van Rademaker Vastgoed, staat gereed om de volgende huurder een nieuwe beleving rijker te maken. In dit royale, historische gebouw met witte gevel bent u voorzien van een breed scala aan moderne voorzieningen in een klassieke jas.

Locatie
Het kan u niet ontgaan zijn, het witte gracieuze gebouw verlicht met smaragdgroen licht gesitueerd aan de Koninginnegracht 26 straalt finesse uit. In dit kantoorgebouw kunt u in alle rust werken op het ritme van de stad. Het pand is ideaal gelegen om de stad te kunnen omarmen, maar ook een gezonde afstand te kunnen nemen. Op loopafstand is het charmante oude stadscentrum te bereiken. De Koninginnegracht, één van de vooraanstaande locaties in Den Haag, vormt sinds het midden van de 19de eeuw een monumentale afsluiting van de oude binnenstad. Een gewilde locatie waar van oudsher de particulier bewoonde herenhuizen worden afgewisseld door ambassades en kantoren. Dit deel van de Koninginngracht is gelegen tussen de Dr. Kuyperstraat en de Javastraat. In deze omgeving zijn onder meer diverse ambassades, het hoofdkantoor van van Shell, de Kamer van Koophandel, het Provinciehuis en Bird & Bird gevestigd.

Een uniek pand
Kenmerkend aan dit gebouw, van circa 970 vierkante meter, is de opvallende hagelwitte gevel die gegarandeerd een strakke en zakelijke uitstraling behoudt. Enkele kamers zijn stijlvol voorzien van parket en mooi afgewerkte schouwen. De fraaie stucplafonds, deels met ornamenten en kantoorruimtes met hoge plafonds, en grote ramen creëren veel lichtinval en een vrij en ruimtelijk gevoel.

Moderne voorzieningen
Het gebouw beschikt over diverse voorzieningen en faciliteiten. Op het achtergelegen, eigen parkeerterrein zijn 12 parkeerplaatsen beschikbaar met oplaadvoorzieningen voor electrische auto’s. Tevens is er voldoende gelegenheid tot betaald parkeren aan de openbare weg. Er is een lift aanwezig en per verdieping zijn twee afzonderlijke toiletten en een ruime minder validen toilet beschikbaar. De kantoorruimtes zijn volledig afgewerkt en worden voorzien van nieuwe vloerbedekking waarvan de huurder de kleur naar naar wens mag bepalen. De technische installatie zoals een glasvezel aansluiting met een CAT 5 databekabeling, en een brandmeld- en alarminstallatie zorgen voor een complete moderne uitvoering. Daarnaast geeft de luxe, strak ingerichte pantry met vaatwasser en koelkast het object een plenaire impressie. “Het pand wordt turn-key opgeleverd. Dit houdt in dat een huurder alleen maar hoeft in te huizen en de ruimte naar eigen wens in kan richten. Omdat het een solitair pand betreft kan de huurder een eigen look en feel creëeren”, zegt Wouter Kooijman van Rademaker Vastgoed. Enerzijds is het pand haast een technische ordening van strakke lijnen in combinatie met geavanceerde faciliteiten, anderzijds kunt u het zien als een onderlegger van juist gracieuze, elegante gebaren, zoals de schouwen, geornamenteerde stucplafonds en de witte monumentale gevel.

Bereikbaarheid
De gunstige ligging komt duidelijk naar voren in de goede bereikbaarheid. Het pand is gelegen op loopafstand van tramen bushaltes en op circa tien minuten loopafstand van het NS-station Den Haag Centraal. Binnen een minuut zit u op de Utrechtsebaan richting Utrecht en Rotterdam en de Rijksstraatweg, richting Amsterdam.

Deskundige samenwer- king met Rademaker Vastgoed
Rademaker Vastgoed heeft oog voor detail en een goede service. “Wij hechten veel waarde aan de service die we bieden. Belangrijk voor een huurder is om te weten wie de verhuurder is”, benadrukt Reinier Rademaker. “Wij vinden het belangrijk dat er een match is met onze huurders waardoor het samenwerken een stuk aangenamer wordt”, aldus Rademaker. Stephan Soons van COG Makelaars is positief over de samenwerking met Rademaker. Hij geeft aan dat Rademaker Vastgoed flexibel is. “Zij bewegen mee met de veranderingen in de markt en steken hun nek uit voor hun klanten”, zegt Soons. Harold van Echteld, directeur Jacobus Recourt zegt: “Als wij denken aan de samenwerking met Rademaker Vastgoed en hoe zij met hun vastgoed omgaan denken wij aan: betrouwbaarheid, vertrouwen, deskundigheid en streven naar perfectie. Je weet als Rademaker Vastgoed een kantoorgebouw renoveert dat zij het ook echt renoveren. De oude sfeer zoveel mogelijk terugbrengen, maar rekening houden met de moderne kantoorgebruiker.” Nadorp Bedrijfsmakelaars ervaart de samenwerking met Rademaker Vastgoed zeer positief. Jeroen Steenbergen, makelaar, taxateur en partner bij Nadorp Bedrijfsmakelaars vertelt: “Rademaker Vastgoed heeft haar DNA-structuur volledig aangepast naar de eisen en wensen van kantoorgebruikers van deze tijd. Kwalitatief goede gebouwen, op goede locaties en uitdagend geprijsd! Niet voor niets is het makelaarsteam in staat gesteld om vier van hun vijf beschikbare gebouwen binnen negen maanden te verhuren. Als proactieve beleggingsorganisatie in het bedrijfsmatige vastgoed, zijn zij bereid om vanaf de eerste bezichtiging tot na de inhuizing mee te denken en te werken met nieuwe huurders, en dit alles op een aangename en prettige manier!” Voor meer informatie of vragen kunt u de website bezoeken op www.royaloffice.nl of contact opnemen met de makelaars: COG Makelaars, Jacobus Recourt, Nadorp Bedrijfsmakelaars en DTZ Zadelhoff.

Laatste nieuws

Lunch a lungo… Classique 

Er valt bij The Hague Hospitality Experience Centre veel te genieten én te beleven: drie compleet verschillende restaurants, waar...

Lees ook..