14.6 C
Den Haag
maandag, september 25, 2023

Hoog rendement op investeren in jezelf

Onze edities

Wil je zakelijk optimaal presteren, dan is een goede gezondheid van groot belang. Met minimaleaanpassingen in je levensstijl kan je in korte tijd groot verschil merken in je fitheid en gezondheid. Maar waar moet je mee beginnen voor blijvend resultaat?

We vragen het aan Marcel Keppel en Bob Entrop, beide Personal Trainer (PT) en ondernemer bij Personal Fit Club: dé specialist in personal training met vijf exclusieve trainingstudio’s in Zoetermeer, Voorburg, Leidschendam en Den Haag/Scheveningen. “Mensen komen om de meest uiteenlopende redenen bij ons’, vertelt Bob. “De een wil afvallen, de ander wil fitter worden, en weer een ander wil zich voorbereiden op een specifiek doel, bijvoorbeeld een klimvakantie in de Alpen. En wat weinig mensen weten, is dat een regelmatige work out ook prima past in een revalidatietraject of om van je chronische rugpijn af te komen.”

Wij doen niet aan diëten

Marcel vult aan: “Vaak is het een combinatie van zaken die moet worden aangepakt. Wij begeleiden de mensen daarin stap voor stap, met als doel dat men zodanig gemotiveerd raakt, dat ze ook buiten de trainingssessies om aan zichzelf werken. Wij fungeren dan meer als de stok achter de deur als het even iets minder gaat. Als mensen hier binnenkomen beginnen we met een uitgebreide intake, waarbij we samen de doelstelling(en) bepalen. Op basis hiervan wordt een op maat gemaakt trainingsplan opgesteld, al dan niet aangevuld met een voedingsplan. Dat laatste is dus wezenlijk iets anders dan een dieetvoorschrift. Bij Personal Fit Club doen we niet aan diëten, een dieet hou je namelijk nooit vol. Wij zeggen altijd: je mag best een keer een patatje of hamburger eten, maar stel daar dan iets tegenover en pak je normale gezonde levensstijl daarna gewoon weer op. Uiteindelijk gaat het om  de juiste balans.”

Leuk zo’n PT, maar is dat niet hartstikke duur?

“Dat is maar net hoe je het bekijkt. Wij doen niet aan jaarabonnementen of lidmaatschappen waar je eindeloos aan vast zit. Bij ons kost bijvoorbeeld een tienrittenkaart € 650,-. Dat is € 65,- voor een vol uur trainen met je eigen PT met daarnaast deskundige advisering en professionele coaching op het gebied van lifestyle. Plus de handvatten die je meekrijgt voor thuis. En als je dan weer lekker in je vel zit, als je tien of twintig kilo kwijt bent, als je zelfvertrouwen een enorme boost heeft gekregen, als het op het werk weer een stuk beter gaat of je bent eindelijk verlost van die chronische rugpijn, dán wordt duidelijk dat de gedane investering (in jezelf!) zich dubbel en dwars heeft terugverdiend. Dus het antwoord op de vraag is: nee, een PT is absoluut niet duur, want een goede gezondheid is tenslotte onbetaalbaar.  www.personalfitclub.nl

Laatste nieuws

Adhoc in finale bij Ondernemersprijs Haaglanden

10 september jl. was de halve finale van de Ondernemersprijs Haaglanden. Claudia Duinisveld, Adhoc, stond in de halve finale....

Lees ook..