14.7 C
Den Haag
zondag, juni 26, 2022

Lunch a presto… Madestein Restaurant & Events

Onze edities

In het rustieke natuurgebied Madestein ligt al sinds jaar en dag Restaurant Madestein. U kunt er terecht voor een ontbijt, lunch of diner maar, zeker na de verbouwing in 2017, ook voor een bedrijfsfeest, borrel en vergadering. 

Bediening: 8

Vriendelijke dames nemen onze jas aan bij binnenkomst. De kennis van de kaart is uitstekend, het meedenken met onze wensen doet de bediening ook met zichtbaar plezier.

Interieur: 8

Modern industrieel is een term die het interieur zeker verdient. Veel houtwerk, doorbroken met stellages waar kleine vuurtjes in branden. Ruime, ronde zithoeken met comfortabele banken. Een stalen en houten interieur dat verlicht wordt door zachte lampen. In het restaurant is hierdoor een intieme sfeer gecreëerd welke wordt doorgevoerd in het prachtige terras. Dus bij mooi weer is het ook zeker goed toeven hier! Voor en impressie van de vele zalen die voor evenementen kunnen worden gereserveerd, kunt u het beste even naar de website van Madestein surfen, daar staan namelijk veel goede foto’s op. 

Menu: 7,5

De vegetarische pomodorisoep wordt aan tafel uit een ijzeren kan in de borden gegoten op een bedje van crème fraîche en gedroogde tomaatjes. Een erg leuk detail natuurlijk maar, nog belangrijker, de soep zelf is ook prima op smaak. De boerenomelet op bruin brood is zo goed gevuld als een Spaanse tortilla; lekker luchting, met courgette, ui, champignons en wat kaas om het af te maken. Redacteur van dienst kiest de flammkuchen geitenkaas. Een lekker gerecht waar de honing een beetje wordt gemist. Persoonlijk vind ik de combinatie geitenkaas, walnoten en honing een heerlijke combinatie. Het chocoladetaartje met bananenijs op een met schwung opgemaakt bordje is een heerlijk supplement voor de prima koffie als toetje.

Bereikbaarheid: 7

Met de auto is Madestein natuurlijk prima te bereiken maar het OV willen wij niemand aanraden, dat duurt vanuit (bijvoorbeeld) de Vogelwijk een uur, met een overstap en een wandeling van 10 minuten. Maar met de vele mogelijkheden bij Madestein brengt dit nadeel wellicht ook weer een voordeel met zich mee: een bedrijfsuitje, met een mooie fietsroute door de duinen afsluiten met een bijeenkomst, dat kan dan natuurlijk weer prima bij Madestein!

Laatste nieuws

Grensoverschrijdend gedrag

COLUMN Raymond de Mooij GMW advocaten De namen van de betrokkenen zijn gefingeerd Zanger Marco Borsato, politica Nilüfer Gündogan, boekrecensent Arjan Peters,...

Lees ook..