1.4 C
Den Haag
maandag, december 4, 2023

HNK: Dé locatie voor ondernemend Den Haag

Onze edities

Het kantoorconcept HNK voorziet in de toenemende behoefte van kantoorgebruikers aan fullservice kantoren en flexibiliteit. Asset manager Robert Sparreboom: “HNK Den Haag biedt uw organisatie een inspirerende werkplek dat voldoet aan alle eisen die worden gesteld aan het kantoor van nu: flexibel, duurzaam met een moderne uitstraling en hoog comfort voor personeel.”

Een inspirerende werkplek

HNK is het flexibele kantoorconcept van kantorenbelegger NSI. Met 14 vestigingen in Nederland speelt HNK in op de huidige wensen van kantoorgebruikers waar voorzieningen kunnen worden gedeeld en flexibiliteit in ruimte kan worden geboden. Karakteristiek voor HNK is de representatieve entree, het zogeheten Sociaal Hart, dat voorziet in een receptiedienst, een café-restaurant, diverse flex werkplekken met vergaderfaciliteiten. Een aangenamere en praktischere (werk)plek is er eigenlijk niet te vinden in het hart van de Randstad. De oprit naar de A4 ligt voor het gebouw, het metrotstation ligt op loopafstand en bovendien is er voor de deur meer dan genoeg parkeergelegenheid. HNK Den Haag bestaat uit drie moderne kantoortorens die op de eerste etage met elkaar zijn verbonden.

Eigenaar NSI investeert fors in het gebouw, waarin nog dit jaar een dakterras zal worden opgeleverd. Daarnaast zijn de nog beschikbare kantoorvloeren in het pand gerenoveerd. Voor grotere gebruikers is er de mogelijkheid tot het huren van één of meerdere etages tot een gehele kantoortoren met eigen entree. Voor grotere ondernemingen, die meerdere etages of zelfs een eigen toren met zelfstandige entree wensen, is elke optie bespreekbaar. Tevens zijn er recent nieuwe managed offices opgeleverd: volledig ingerichte kantoren voor twee tot maximaal acht personen. De kantoorvloeren zijn ruim, variërend in omvang van circa 600 tot 1000 vierkante meter. De huidige huurders zijn onder meer actief in de ICT , multimedia, accountancy en advocatuur.

Volgens Sparreboom is HNK dé oplossing voor Het Nieuwe Ondernemen: “Doordat huurders voorzieningen als vergaderruimten en horeca delen, kunnen zij een besparing realiseren op hun eigen benodigde vierkante meters. Je ziet daarnaast dat juist ook de grotere ondernemingen, de corporates en multinationals, behoefte hebben om op flexibele basis in ruimte op te kunnen schalen.”

Capaciteit

Het onderscheidende vermogen ten opzichte van onze concurrentie is dat wij een inspirerende en hoogwaardige werkomgeving bieden met maximale aandacht voor onze huurders. HNK manager Paul Poort is dagelijks op de vloer te vinden als aanspreekpunt voor onze huurders. Wij proberen daarmee onze huurders in HNK Den Haag als lange termijn hotelgasten te zien die maximale service verdienen.

Doordat wij eigenaar zijn van zowel het kantoorconcept als ook de ‘stenen’ kunnen wij onze huurders snel bedienen en kunnen wij de kantoorruimte tegen concurrerende prijzen aanbieden. Dus bent u op zoek naar een modern en eigentijds kantoor met een hoog voorzieningenniveau dat voldoet aan alle eisen die een werkomgeving van nu moet bieden? Dan is HNK Den Haag de geschikte lokatie voor u!

www.hnk.nl

Laatste nieuws

Lunch a lungo… Classique 

Er valt bij The Hague Hospitality Experience Centre veel te genieten én te beleven: drie compleet verschillende restaurants, waar...

Lees ook..