3.1 C
Den Haag
maandag, december 4, 2023

50 jaar evenementen in World Forum The Hague

Onze edities

In maart 2019 bestaat World Forum The Hague 50 jaar. Het Haagse congrescentrum heeft door de jaren heen grote, (inter)nationale bekendheid verworven en is een icoon geworden in de stad. In het kader van het 50 jarig jubileum organiseert World Forum twee evenementen. Op 14 maart 2019 een inspiratie- en kennisevenement voor de zakelijke markt, R.evolution of events,  op 16 maart 2019 staat het gebouw in het teken van Festival TIJD, een speciaal evenement voor de inwoners van Den Haag en iedereen met een band met dit iconische gebouw.

Economisch belang congreslocatie

World Forum The Hague huisvest jaarlijks diverse grote, internationale congressen. Daarnaast is het, met de grootste theaterzaal van Nederland, ook een locatie voor culturele voorstellingen. Met de congressen en evenementen die er plaatsvinden, levert World Forum een belangrijke bijdrage aan de economie van de stad Den Haag. Al deze miljoenen bezoekers hebben de afgelopen jaren gezorgd voor een mooi stuk werkgelegenheid in Den Haag. Deze bedrijvigheid is goed voor onze hotels, winkels, restaurants, taxi’s en lokale toeleveranciers.

20 miljoen bezoekers

Op 19 januari 2019 is de 20 miljoenste bezoeker in het congresgebouw verwelkomt door Richard de Mos, wethouder Economie, Sport & Buitenruimte in Den Haag en General Manager World Forum The Hague, Michiel Middendorf. Dit gebeurde tijdens de uitverkochte show van Nights on Broadway – A Tribute to The Bee Gees. Michiel Middendorf, General Manager World Forum: “Wij zijn ontzettend trots dat wij in ons bijna 50 jarig bestaan al 20 miljoen bezoekers in ons gebouw hebben mogen ontvangen. Wij proberen elke bezoeker een bijzondere en gastvrije ervaring te geven, en zien daardoor dat veel theaterbezoekers en congresorganisatoren graag bij ons terugkeren.“

R.evolution of events

Klaar voor het nieuwe evenement in de branche? World Forum The Hague organiseert op 14.03.2019 (13.30-17.00 uur) hét kennis- en inspiratie event waar honderden creatives, organisatoren, eventgoeroes en organisaties samenkomen om de (r)evolutie van evenementen te beleven. Diverse sprekers gecombineerd met een show vol live entertainment nemen je mee op een reis door verleden, heden en toekomst. Het inhoudelijke programma focust zich op event design, marketing, trends en creativiteit, daarnaast staat beleving centraal. Met sprekers als CEO en founder van The Next Web, Boris Veldhuijzen van Zanten en Gijsbregt Vijn, oprichter en managing director van Lemon Scented Tea, gepresenteerd door Shelly Sterk, presentatrice bij Talpa. Bent u erbij?

Voor meer informatie: www.revolutionofevents.nl

Laatste nieuws

Lunch a lungo… Classique 

Er valt bij The Hague Hospitality Experience Centre veel te genieten én te beleven: drie compleet verschillende restaurants, waar...

Lees ook..