7.2 C
Den Haag
zaterdag, december 9, 2023

Derde editie Business Beurs Haaglanden 2014

Onze edities

Op donderdag 13 november 2014 vindt voor het derde jaar op rij de Business Beurs Haaglanden plaats in de Residentie/Business club van het Kyocera stadion. De Business Beurs Haaglanden is de plek bij uitstek om te zien en gezien te worden voor ondernemers uit de regio. Geen statische beurs met hokjes, maar een gezellige markt met open Business Points. De Business Beurs Haaglanden is een initiatief van Rob Truijens (RTR Events/Business Haaglanden).

Verbindt en onderneemt
Tijdens de Business Beurs kunt u als bedrijf, Business Club of organisatie uw product en/of diensten onder de aandacht brengen bij ondernemers uit de regio. Organisator Rob Truijens vindt dat Haagse ondernemers elkaar juist in economisch uitdagende tijden moeten leren kennen en ondersteunen. De Business Beurs Haaglanden biedt daar een goede gelegenheid voor. Uiteenlopende Haagse bedrijven zijn aanwezig om vanuit open business points contacten te leggen en hun producten/diensten toe te lichten. Nieuw dit jaar zijn de volgende themapleinen: Horecaplein, ICT-straat, Vastgoedplein, Autopromenade en Body & Mind.

Workshops en activiteiten
Gedurende de dag zijn er diverse activiteiten georganiseerd voor bezoekers en exposanten zoals rondleidingen door het stadion, een mooie autoshow en golfen vanaf de tribune naar de middenstip. Daarnaast vinden er een aantal interessante workshops en presentaties plaats. De beurs is gratis toegankelijk voor bezoekers. Ook dit jaar heeft de Business Beurs Haaglanden zich verbonden met het “Ronald McDonald Huis Den Haag”. De opbrengsten van diverse activiteiten gaan naar dit goede doel.

Exclusief voor exposanten
De Business Beurs Haaglanden wordt om 11.00 uur exclusief voor exposanten geopend met een interessante gastspreker en afgesloten met een netwerkborrel. Mag uw bedrijf niet ontbreken op deze unieke beurs voor ondernemers? Kijk voor de extra voordelen, het overzicht van exposanten en meer informatie over deelname op de website www.businessbeurshaaglanden.nl

Schrijf u nu in als exposant voor de Business Beurs Haaglanden 2014 en zorg dat uw bedrijf niet ontbreekt op deze unieke dag voor ondernemers uit de regio Haaglanden!

Laatste nieuws

Lunch a lungo… Classique 

Er valt bij The Hague Hospitality Experience Centre veel te genieten én te beleven: drie compleet verschillende restaurants, waar...

Lees ook..