1.4 C
Den Haag
maandag, december 4, 2023

Brugrecht advocaten, specialisten in vastgoedrecht

Onze edities

Deze maand bestaat Brugrecht 10 jaar! 10 jaar geleden is Annemarie Wiesmeier- van der Brugge Brugrecht gestart, omdat naar haar mening het niet ging om de cliënt en diens belangen, maar om het behalen van uren- en omzettargets en daarnaast bestond er vaak een afstand tussen de cliënt en de advocaat. Zij wilde het anders doen.

Bij Brugrecht staat de cliënt voorop. Onze aanpak is no-nonsense, oplossingsgericht en persoonlijk. Ons uitganspunt is dat de relatie met onze cliënt een samenwerking is. Het startpunt is altijd de wens van cliënt en hoe gaan we die samen realiseren. Door goed bereikbaar te zijn, goed te luisteren en je cliënt te begrijpen, kom je tot betere en vaak snellere resultaten. We begrijpen dat een cliënt niet zit te wachten op uitgebreide juridische stukken waarin vooral gewezen wordt op de mogelijke problemen. Wij geven een begrijpelijk en praktisch advies over wat wél kan. Uiteraard adviseren we ook over de risico’s en hoe die zo goed mogelijk af te dekken. We zijn altijd eerlijk en beginnen niet aan een zaak als de kans van succes voor cliënt te gering is. We zijn er als de contracten opgesteld en gesloten worden, om zo potentiële problemen te voorkomen. Maar we zijn er ook als er problemen (zijn) ontstaan en er aangegeven moet worden wat de juridische positie is van de cliënt om vervolgens te kijken of er in onderling overleg uitgekomen kan worden. Soms is een minnelijke regeling het beste. De oplossing is zo eerder bereikt dan via een rechtszaak en partijen beslissen zelf over de uitkomst. Een kostbare en tijdrovende strijd kan zo worden vermeden en de strijd is dan ook gelijk gestreden. Als dit niet lukt en een procedure is onafwendbaar, dan gaan we er vol voor. We zijn procestijgers en de rechtszaal is onze natuurlijke habitat. We zijn vasthoudend en bijten door. We laten geen kans onbenut om voor onze cliënten op te komen.

Brugrecht is een niche kantoor gespecialiseerd in huur-, bouw-, vastgoed- en VvE-recht. Al 10 jaar is ons kantoor de vertrouwde sparringpartner voor professionele spelers in de vastgoedmarkt, grote/kleine vastgoedbeleggers en beheerders, aannemers, expats, VvE’s en particulieren. 

Onze clientèle is een mooie mix van cliënten, waardoor geen zaak hetzelfde is en we bekend zijn met wat de wederpartij kan inbrengen. Naast dat dit onze cliënten ten goede komt zorgt het er ook voor dat we elke dag met plezier naar ons werk gaan om te strijden voor de best mogelijke resultaten voor onze cliënten. We zijn echt specialisten met hart voor het vak, de zaak en onze cliënten. We zijn lid van de verschillende specialistenverenigingen, waardoor onze deskundigheid, kennis en het up-to-date zijn met de laatste rechtspraak is gegarandeerd. 

Dat onze aanpak zeer gewaardeerd wordt, blijkt uit de vele lovende recensies op Google. Onze cliënten zijn tevreden cliënten, ze blijven bij ons en verwijzen hun relaties door. 

Heeft u een kwestie die juridisch vastgoed is gerelateerd, neem dan contact met ons op; wij zijn er voor u!

www.brugrecht.nl 

Laatste nieuws

Lunch a lungo… Classique 

Er valt bij The Hague Hospitality Experience Centre veel te genieten én te beleven: drie compleet verschillende restaurants, waar...

Lees ook..