14.7 C
Den Haag
zondag, juni 26, 2022

Bedrijfsauto testdag

Onze edities

De bedrijfsauto testdag 2019 voerde de deelnemers dit jaar langs de kletsnatte autowegen van de regio. Inderdaad, de weergoden vonden het maar niets maar de deelnemers daarentegen, genoten achter het stuur met volle teugen.

De aftrap vond plaats bij Verhuisbedrijf Van der Velde ’t Veentje op Zichtenburg waar we ontvangen werden door eigenaar Robert Medenblik. Dit bedrijf heeft onlangs Hubbel Lastmile opgericht. Als het op duurzaamheid aankomt, staat de transportsector er niet altijd om bekend om voorop te lopen. Toch vindt Robert het belangrijk dat er veranderingen gaan plaats vinden. Hij gaf daarom de genodigden uitleg over de mogelijkheden van Hubbel.  Dit onder het genot van heerlijke koffie geserveerd door Fortune Coffee.

Vanuit Hubbel zette het gezelschap zich in beweging naar Burggolf Zoetermeer waar de testrijders konden afslaan op de driving range onder leiding van golfprofessional Marco van Noort.

Na deze inspannende activiteit volgde testrit nummer twee richting Madestein. Daar werden we gastvrij ontvangen door Dennis de Jong met een overheerlijke lunch. Een zeer geslaagde dag dus. Veel plezier met het lezen van de testverslagen!

Laatste nieuws

Grensoverschrijdend gedrag

COLUMN Raymond de Mooij GMW advocaten De namen van de betrokkenen zijn gefingeerd Zanger Marco Borsato, politica Nilüfer Gündogan, boekrecensent Arjan Peters,...

Lees ook..