2 C
Den Haag
vrijdag, december 8, 2023

WTC The Hague levendig business point: Ontmoetingsplaats voor ondernemend Den Haag

Onze edities

Ondernemers ontzorgen en verbinden. Internationaal, maar ook lokaal. Het past helemaal in het plaatje van WTC The Hague. In 2012 kreeg het fraaie pand aan het Prinses Margrietplantsoen licentie van de gemeente om het WTC profiel neer te zetten. Anno 2015 staat er een hoogstaand concept, dat iedere Haagse ondernemer een plek biedt met een divers palet aan verrassend scherp geprijsde faciliteiten.

Het WTC The Hague vormt het bruisende zakelijke middelpunt van het Beatrixkwartier. “Het is als goed bereikbare locatie met 42.000 m2 aan kantoorruimte, een convention center, een viersterren hotel en ruime ondergrondse parkeermogelijkheden één van de beste zakenlocaties van Nederland”, steekt General Manager

Eveline Steenbergen-Kolk enthousiast van wal. “Mensen kennen ons daarbij voornamelijk als sterke internationale business community, maar wij werken evenzoveel samen op regionaal niveau. Wij bieden een ontmoetingsplaats voor heel ondernemend Den Haag. Of het nu gaat om het huren van kantoren, het organiseren van conferenties of het verbinden via netwerkevenementen. Op dit moment ondergaat het WTC een metamorfose om met nieuwe voorzieningen ons serviceniveau nog beter te maken. Zo is er recent een Albert Heijn to go geopend. Binnen een half jaar zal dat uitgebreid worden met een trendy bar/restaurant, grotere conferencezalen, een vernieuwde sportvoorziening van Njoy met welness en een facility point.”

Alle faciliteiten in huis

Vergaderen in de mooie ruimte naast je eigen geheel gefaciliteerde kantoor. In je pauze sporten in de sportschool. Je peuter even gedagzeggen op de crèche. Of genieten van een lekkere cappuccino bij Coffee Company. Het is allemaal mogelijk bij het Haagse WTC. En dat is slechts een greep uit de mogelijkheden. De slogan blijkt niet voor niets We Take Care te zijn. “Wij investeren in ontzorgen”, stelt Eveline. En dat is deze duizendpoot op het lijf geschreven. Als General Manager stuurt Eveline sinds eind 2014 met veel plezier alle afdelingen aan. Met haar vastgoedachtergrond weet zij de voordelen van het WTC als geen ander te benoemen: “Me-teen vanaf de A12 vind je het WTC. Je parkeert je auto in de eigen parkeergarage waar plek is voor 1.000 auto’s. Maar ook met de Randstadrail voor de deur is de locatie uitstekend te bereiken. Als ondernemer kun je hier kantoorruimte huren in alle metrages, in ons Business Center of in een van de torens. Daarbij kun je rekenen op receptie, horeca, hospitality management en er is een NH hotel inpandig. Ook zijn er vergaderzalen beschikbaar. Bij een WTC kun je altijd rekenen op een kwalitatieve omgeving met faciliteiten die het voor iedere ondernemer aantrekkelijk maakt.”

Verbinden met verbouwing

En dat kwaliteitsconcept zal het WTC steeds verder uitrollen. In de lente van 2016 zal de metamorfose van het WTC The Hague voltooid zijn. Dan komt de huidige entree te vervallen en worden alle voorzieningen centraal in de nieuwe hoofdentree gesitueerd. Deze centrale entree zal transparant, open en strak zijn, passend bij de cultuur. Eveline kijkt reikhalzend uit naar de slotfase van de verbouwing: “Op dat moment is alles verbonden. Niet alleen de uitstraling, maar ook de ontmoetingsplek die wij willen verzorgen. Wij constateerden in het Beatrixkwartier een behoefte aan een verzamelplek waar mensen kunnen eten, borrelen of elkaar op een andere manier kunnen treffen. Op die behoefte springen wij in met het nieuwe WTC, waar natuurlijk iedere Haagse ondernemer welkom is. Vanuit de parkeergarage kom je straks rechtstreeks in de hal uit. In deze hal bereik je straks alle voorzieningen en zal het nieuwe grand-café Mondano haar deuren openen. De firma Vermaat, die onder meerde horeca-exploitatie van het Rijksmuseum verzorgt, neemt Mondano voor haar rekening. In deze eigentijdse bar kun je elkaar ontmoeten, er is gratis wifi om wat te werken en het is een goede borrel- en eetgelegenheid. En wie zin heeft in Japans, kan in SHOKU van sushi smullen. Voor de huurders komt er bovendien nog een apart bedrijfsrestaurant. Verder gaat het conferentiecentrum uitbreiden met een extra ruimte voor ruim 500 personen. Door deze aanpassingen biedt WTC The Hague straks een ideale mix van kantoren, horeca, hotel en dagelijkse voorzieningen. Wat wij hier neerzetten, vind je nergens anders in Den Haag.”

Handel op maat

Het WTC biedt met deze mix alles in één huis voor de middelgrote en grote ondernemer. “Het concept is altijd al aantrekkelijk geweest voor internationale bedrijven. Maar het is goed om te benadrukken hoeveel wij ook voor de Haagse zakenwereld kunnen betekenen. Vergaderen, werken, sporten, borrelen, lezingen, samenwerken… het is hier voor iedereen gecentraliseerd. Wij geven echt inhoud aan het WTC concept van handel bevorderen. We hebben wereldwijd contact met 330 WTC’s en meer dan 750.000 ondernemers die we in contact kunnen brengen met elkaar. We hebben een International Business Club, waar je als huurder automatisch lid van bent. Deze community deelt haar kennis, ervaring en netwerk onder meer door het organiseren van vooraanstaande events. Verder zijn er de bekende Haagse haringparty’s en initiatieven zoals een bitterballenborrel. Uiteindelijk is dit een comfortzone voor ondernemers. Voor elk bedrijf is er iets op maat, allemaal vanuit de vriendelijke WTC cultuur die we steeds verbreden. Kom straks vooral eens kijken in het nieuwe WTC The Hague!”

Laatste nieuws

Lunch a lungo… Classique 

Er valt bij The Hague Hospitality Experience Centre veel te genieten én te beleven: drie compleet verschillende restaurants, waar...

Lees ook..