3.3 C
Den Haag
maandag, december 4, 2023

Winnaar van de OndernemersPrijs Haaglanden 2017: Hartger Ruijs van Computest

Onze edities

In het Grand Hotel Amrâth Kurhaus The Hague te Scheveningen in Den Haag vond woensdagavond 23 november 2016 de finale plaats van de OndernemersPrijs Haaglanden 2017.

Een ondernemerswedstrijd waar het stimuleren van ondernemerschap centraal staat. De deelnemers aan de prijs zijn de afgelopen maanden door een vakkundige jury op tal van onderwerpen onderzocht, aan de tand gevoeld en beoordeeld. De jury wees Hartger Ruijs van Computest Group B.V. uit Zoetermeer unaniem aan als winnaar van de OndernemersPrijs Haaglanden 2017.

Juryvoorzitter Hans Biesheuvel: “Hartger Ruijs is een ondernemer van het eerste uur en als autodidact laat hij zien wat puur ondernemerschap is. Hij toont lef door te investeren en over te nemen zonder daarbij zijn focus te verliezen en weet met zijn gedrevenheid zijn hele team van inmiddels 100 man te inspireren”.

Roel van der Beek, voorzitter van de Stichting OndernemersPrijs Haaglanden keek terug op een geweldige avond: “Deze competitie is mede bedoeld om de pareltjes in ondernemersland naar boven te krijgen. Dat is dit jaar weer gelukt met een fantastische winnaar en goede ondernemers met mooie bedrijven die deelnamen. De winnaar is net als vorig jaar een jonge ondernemer die creatief is, innovatief is en die lef toont. Dat inspireert iedere ondernemer. Wat mij betreft een prachtige winnaar.”

Winnaar Computest wil, zoals ze zelf zeggen, websites en (online) applicaties laten werken. Zij bieden it-diensten op het gebied van performancetesting, securitytesting en testautomatisering. Hartger Ruijs is een creatieve, hardwerkende ondernemer die zichzelf nu al heeft bewezen. De IT-sector is weliswaar een van de hardst groeiende sectoren, maar iedereen wil een ‘piece of the pie’ en Ruijs heeft met zijn doorzettingsvermogen en ondernemersdrift een ware parel geproduceerd. De toekomst van Computest ziet er dan ook rooskleurig uit. Het bedrijf heeft het in zich om uit te groeien tot een speler van wereldformaat.

Nominaties Dit jaar waren ondernemers van vijf ondernemingen genomineerd voor de OndernemersPrijs Haaglanden:

  •  _Joyce en Mike Lansbergen van LG Flowers uit Pijnacker;
  •  _Edward Verbakel van VB Group BV uit De Lier;
  •  _Robbert Willems, Remko van Buren, Peter Verboven van TARQ Information Technology uit Zoetermeer;
  •  _Hartger Ruijs van Computest uit Zoetermeer;
  •  _Bas Lagerwerf van Berg Hortimotive uit De Lier;

Goed ondernemerschap stimuleren De Ondernemersprijs Haaglanden is een wedstrijd voor gevestigde bedrijven. De prijs is bedoeld om de ondernemers in de regio Haaglanden te stimuleren hun ambitie, doorzettingsvermogen en initiatieven vol te houden en verder uit te breiden. Succesvolle ondernemers zijn een voorbeeld voor anderen! Zie voor meer informatie de website: www.ondernemersprijs-haaglanden.nl

Laatste nieuws

Lunch a lungo… Classique 

Er valt bij The Hague Hospitality Experience Centre veel te genieten én te beleven: drie compleet verschillende restaurants, waar...

Lees ook..