2.5 C
Den Haag
dinsdag, december 5, 2023

De Big Improvement Day

Onze edities

De meest positieve dag van het jaar komt er weer aan. De Big Improvement Day vindt plaats op de derde dinsdag van januari in het AFAS Circustheater te Den Haag. Het wordt één groot feest, want dit jaar viert BID haar tienjarig jubileum. Het thema is samenwerking, want dat vormt al tien jaar het hart van dit evenement. De Big Improvement Day levert een belangrijke bijdrage aan de verbetering van onze maatschappij. Een positieve dag waar ontmoeting, verbinding en inspiratie centraal staan. Sprekers als Dorine Burmanje, Ali Bouali, Jimmy Nelson, Mariëtte Hamer en Reinier Castelein delen hun visie op het podium. In de side-sessies en workshops gaan deelnemers dieper in op het thema samenwerking.

De top van de Nederlandse overheid, het bedrijfsleven en high potentials uit verschillende sectoren komen bij elkaar om de krachten te bundelen. Daarbij is het uitgangspunt van BID dat iedere bezoeker aan het einde van de dag naar huis gaat met minimaal één goed idee, één goed contact en één goede actie.

Wilt u hier ook bij zijn? Kijk dan op www.bigimprovementday.org en dan zien wij u op 17 Januari 2017 in het AFAS Circustheater Den Haag.

Laatste nieuws

Lunch a lungo… Classique 

Er valt bij The Hague Hospitality Experience Centre veel te genieten én te beleven: drie compleet verschillende restaurants, waar...

Lees ook..