2.8 C
Den Haag
vrijdag, december 8, 2023

Winnaar Brons ‘beste Congreslocatie 2015’ New Babylon Meeting Center – Den Haag

Onze edities

New Babylon Meeting Center heeft de 3e prijs gewonnen bij de MEETINGS Awards 2015; Winnaar Brons in de categorie ‘beste Congreslocatie van het Jaar 2015’. Op maandag 25 januari 2016 zijn tijdens het MEETINGS Business Event de winnaars van de MEETINGS® Awards 2015 bekend gemaakt. De lezers van het vakblad MEETINGS hebben vanaf 1 september tot en met 31 december 2015 gestemd voor de beste locaties en bedrijven in de markt voor Meetings, Incentives, Conferences and Exhibitions (MICE) in Nederland.

In het Postillion Convention Centre WTC Rotterdam heeft dagvoorzitter Hans Kazàn de prijzen uitgereikt aan de TOP-3 in de categorieën Beste Congreslocatie, Evenementenlocatie, Teamattractie, Trainingslocatie, Vergaderlocatie en Meetingssupplier. Deze nationale MEETINGS® Awards zijn dit jaar voor het negende jaar op rij uitgereikt. Er is een recordaantal stemmen van 7.499 uitgebracht aan de 64 deelnemende locaties en bedrijven.

Directeur Ceciel van Hasselt-Bertels; ‘Samen met mijn team ben ik er trots op als jonge organisatie het brons te mogen ontvangen achter gevestigde namen als MECC Maastricht (goud) en Beurs van Berlage Amsterdam (zilver)’.

New Babylon Meeting Center scoorde hoog op criteria als bereikbaarheid, klantgerichtheid en flexibiliteit. Zo heeft de locatie een zeer gunstige ligging naast het Centraal Station van Den Haag en nabij de A12. Verder beschikt New Babylon Meeting Center over een diversiteit aan zalen en faciliteiten waardoor er voor elk evenement een passende ruimte en aanpak kan worden gekozen. De medewerkers zetten zich dagelijks in om hun opdrachtgevers te begeleiden naar geslaagde evenementen met een eigen uitstraling en uniek karakter.

Eerder werd New Babylon Meeting Center reeds geclassificeerd door de Nederlandse Vergader- en Congresclassificatie met 5 hamers, het equivalent van sterren voor de MICE markt. Een gemiddelde score van 9 is gegeven voor onder andere catering, interieur en service. www.newbabylonmeetingcenter.nl

Laatste nieuws

Lunch a lungo… Classique 

Er valt bij The Hague Hospitality Experience Centre veel te genieten én te beleven: drie compleet verschillende restaurants, waar...

Lees ook..