2.5 C
Den Haag
dinsdag, december 5, 2023

Lunch à lungo… Publique

Onze edities

Een smaakvolle verrassing, zowel op culinair gebied als de design van het interieur. Wanneer het zonnetje schijnt kan er volop genoten worden op het terras waar u de keuze heeft om onder de parasol te zitten of volledig in de zon. Bij Publique is er een keuze uit een lunch- en een dinermenu. Publique heeft onlangs zijn deuren geopend en verwelkomt food- en wijnliefhebbers op de Anna Paulownaplein 4. 

Locatie 8

Op een dynamisch en eclectisch plein, Anna Paulownaplein, is Publique gevestigd. Er zijn volop parkeergelegenheden in de omgeving, maar ook met het openbaar vervoer is deze chique tent goed te bereiken. Daarnaast zijn er diverse horecagelegenheden in de buurt, maar voor een unieke ervaring bent u bij Publique aan het goede adres.

Interieur 8

Bij Publique is er gekozen voor een strak interieur met een moderne indeling van een open bar, open keuken en een combinatie van leren zitbanken en zeer comfortabele stoelen. Er is volop keuze uit ronde en hoekige tafels, maar de meest aansprekende factoren zijn de industriële materialen en elementen die zeer verfijnd zijn verwerkt in het interieur. Deze nuance is bijvoorbeeld opmerkelijk in de raamdecoratie, waarin opvallende kleuren voor een vrolijk gevoel zorgen en de combinatie met industriële accenten het complementeren tot een kunstwerk. De robuuste donkerbruine deur bij binnenkomst en de robuuste houten bartafel creëren een combinatie van retro meets modern art interieur. De koperen wand van de open keuken en de koperen lampen zorgen voor warme accenten. Het interieur is een visueel genot.

Menu 8

Wij hebben genoten van een heerlijke lunch samenstelling van een licht voorgerecht tot aan een verrassend hoofdgerecht. Dagelijks is er een wisselend twee gangen lunchmenu om uit te kiezen naast het standaard menu. Één van de voorgerechten bestond uit gerookte paling, scheermesjes, met als primeur Hollandse asperges, smaakvol voorbereid met rode mizuna, Japanse rucola, en maiskrokantjes. Een ander voorgerecht bestond uit vier verse stukjes tonijn met een krokant laagje wasabi en sesamzaadjes dat vervolgens geserveerd werd en aan tafel een miso soepbadje van yuzu saus, sap van een citrusvrucht, er omheen gegoten.

Als hoofdgerecht gingen wij voor de zeeduivel op een bedje van glasnoodles gegarneerd met zwarte bonencurry en knapperige paksoi, en de stukjes steak met kleine krokante aardappelpadjes en knapperige verse groene asperges. Het klinkt als een diner, maar de chef weet de juiste lunch proportie voor u voor samen te stellen en voor te breiden. Op advies van de jonge garçon hebben wij genoten van een glaasje frisse bubbels, de Billecart-Salmon Champagne Brut Réserve. Bij het voorgerecht werd een heerlijke droge witte wijn, Villa Wolf Pinot Blanc, geadviseerd. Bij het hoofdgerecht hebben wij een krachtige Italiaanse rode wijn, Vietti Barbera d’Alba Tre Vigne, gedronken.

Bediening 8

Bij Publique treft u zeer professionele, jonge, vakmensen die voorstellen doen die goed aansluiten op uw wensen, uw eetlust en smaakvoorkeuren. Bij binnenkomst wordt u warm ontvangen, de jassen worden aangenomen en naar de tafel gewezen. U wordt goed verzorgd met de juiste aandacht. Ook qua bediening komt u niets tekort in dit nieuwe restaurant.

Laatste nieuws

Lunch a lungo… Classique 

Er valt bij The Hague Hospitality Experience Centre veel te genieten én te beleven: drie compleet verschillende restaurants, waar...

Lees ook..