2 C
Den Haag
vrijdag, december 8, 2023

VvE Beurzen 2016 in aantocht!

Onze edities

Dynamische beursorganisatie RTR Events vernieuwt en dat betekend dat er in 2016 weer vier grootse VvE (Vereniging van Eigenaren) beurzen op de planning staan. Na het succes van de voorgaande edities staan de beurzen volgend jaar gepland in de steden Utrecht, Den Haag, Amsterdam en Rotterdam. 

RTR Events vernieuwt

Nieuwe locaties, een VvE magazine waarin u uw bedrijf extra kunt profileren, een inhoudelijk programma met workshops & presentaties, een interessante gastspreker en nog veel meer.Met trots melden we dat de VvE Beurs Utrecht in 2016 aan het rijtje VvE Beurzen is toegevoegd. Gekozen is voor twee nieuwe locaties die nog beter aansluiten bij de uitstraling van de VvE beurzen en de wensen van zowel de exposant als bezoeker. De VvE Beurs Amsterdam opent haar deuren volgend jaar in de sfeervolle Westergasfabriek. Het World Forum in Den Haag, waar de VvE Beurs Haaglanden zal plaatsvinden, is na de verbouwing omgetoverd tot een unieke, ruime en lichte locatie met tal van mogelijkheden voor u als exposant.

Belang van de VvE beurs 

Als Vereniging van Eigenaren wilt u dat uw panden goed worden onderhouden. Zo behoudt u immers de waarde van het vastgoed. Daarvoor zijn de juiste partners, die u in het onderhoud en beheer van uw panden kunnen bijstaan, van essentieel belang. De bijdrage aan de VvE is een van de eerste zaken die in het gedrang komt wanneer er bezuinigd wordt. Als het financieel moeilijker gaat, is het juist zo belangrijk om met je buren, waar je een VvE mee deelt, afspraken te maken over het onderhoud van de woning. Daarnaast biedt een VvE kansen om op termijn te besparen door gezamenlijk te investeren in betere isolatie en meer gebruik te maken van duurzame energiebronnen zoals zonnepanelen en aardwarmte. Bedrijven die diensten verlenen aan de VvE’s zijn belangrijk om VvE’s actief te krijgen, want daarin is nog een wereld te winnen.

Aanbod uit de regio onder één dak

Tijdens de VvE beurzen kunnen bedrijven en VvE’s elkaar ontmoeten en informatie uitwisselen. Het is de ideale gelegenheid voor persoonlijke kennisoverdracht op een laagdrempelige manier. Op de VvE beurs treffen VvE-beheerders en -vertegenwoordigers al het aanbod uit de regio onder één dak. Bedrijven en organisaties die gespecialiseerd zijn in onder meer dakonderhoud, kozijnen, schilderwerken, gevelreiniging, schoonmaak, liftonderhoud, energiebesparing, financieringen, taxaties en verzekeringen en nog veel meer zijn op deze dag aanwezig.

Unieke succesformule 

Reden van het succes is de formule van het totaalpakket, waarin exposanten gedurende de beursdag volledig worden ontzorgd. Het totaalpakket biedt een open stand, ook wel business point genoemd, die exposanten naar eigen inzicht kunnen inrichten, stroom, materiaal, catering, parkeerkaart en een advertentie in het VvE magazine. Een totaalpakket waarbij exposanten bijna nergens over na hoeven te denken. Het is aan de exposanten om er tijdens de beurs een succes van te maken! Beursmanager, Iris van der Waals merkt dat veel bedrijven het in tijden van recessie het juist nu belangrijk vinden om (potentiele) klanten op de beursvloer te ontmoeten. Daarnaast letten exposanten in deze tijd extra op de marketinginvesteringen. Wanneer deze niet besteed hoeven te worden aan extravagante standbouw maakt dit een verschil met de traditionele beurzen met statische hokjes.

BoitenLuhrs incasso & gerechtsdeurwaarders, elk jaar trouwe exposant bij de VvE beurzen, benadrukt hoe belangrijk het is dat een onafhankelijke partij als RTR Events het bedrijfsleven en de VvE-markt met elkaar in contact brengt. Het uitbouwen van de naamsbekendheid en het leggen van contacten met beheerders en het ontmoeten van nieuwe en bestaande contacten is voor hen de voornaamste reden van deelname.

Wij creëren graag samen met u een concept op maat. Vraag een vrijblijvende offerte aan via info@rtrevents.nl 

Laatste nieuws

Lunch a lungo… Classique 

Er valt bij The Hague Hospitality Experience Centre veel te genieten én te beleven: drie compleet verschillende restaurants, waar...

Lees ook..