3.3 C
Den Haag
maandag, december 4, 2023

VLM Airlines start met nieuwe lijnvluchten naar Hamburg vanuit Rotterdam en Antwerpen

Onze edities

VLM Airlines start met nieuwe lijnvluchten naar Hamburg vanuit Rotterdam en Antwerpen
Rotterdam, 24 februari 2015. – VLM Airlines begint in april met nieuwe dagelijkse lijnvluchten vanuit zowel Rotterdam als Antwerpen naar Hamburg. Op die wijze zijn voortaan de drie belangrijkste havensteden van Europa ook via de lucht rechtstreeks met elkaar verbonden.

Passagiers zullen vanaf maandag 13 april dagelijks twee keer over en weer kunnen vliegen vanuit en naar de Rotterdam The Hague Airport en Hamburg Airport. Een week later, op maandag 13 april, wordt de nieuwe verbinding tussen Internationale Luchthaven Antwerpen en Hamburg Airport gelanceerd. Ook die zal dagelijks twee heen- en terugvluchten aanbieden. Op beide verbindingen zal VLM Airlines toestellen van haar Fokker 50 vloot inzetten.

“Met de lancering van deze nieuwe lijnvluchten bieden wij een concreet antwoord op vragen vanuit de zakenwereld. Rotterdam, Antwerpen en Hamburg zijn de drie belangrijkste havensteden in Europa, die jaarlijks elk een omzet realiseren van miljoenen ton. Het zijn bovendien alle drie belangrijke zakencentra met een internationale reputatie, die tevens de thuisbasis zijn voor sommige van ‘s werelds grootste bedrijven zoals Royal Dutch Shell, BASF en Bayer,” aldus Arthur White, CEO van VLM Airlines.
“Met Rotterdam–Hamburg beantwoordt VLM Airlines aan een bijna gapend gat in de markt. Er is veel behoefte aan deze verbinding, vanwege de maritieme banden tussen de twee havensteden maar ook van reizigers uit allerlei andere internationale industrieën. Veel van hen gebruiken nu zelfs min of meer noodgedwongen de auto voor hun zakenreizen naar Hamburg. Als zij met VLM Airlines gebruik kunnen maken van hun eigen luchthaven bespaart dat veel tijd en daarmee geld,” voegt Bert Mooren, Directeur VNO NCW West daar aan toe.

De drie luchthavens bieden bovendien tal van voordelen voor zakenreizigers zoals snelle inchecktijden, makkelijk en vlakbij parkeren, een ideale ligging vlakbij de centra van de drie steden en uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer.
“Vorige maand hebben wij met succes de dagelijkse lijnvluchten tussen Antwerpen en Geneve opgestart. Met de nieuwe lijnvluchten tussen Rotterdam, Antwerpen en Hamburg wordt VLM Airlines nog duidelijker op de kaart gezet als aanbieder van lijnvluchten.”
Tickets voor deze vluchten kunnen geboekt worden via www.vlmairlines.com of via reisagenten.

Laatste nieuws

Lunch a lungo… Classique 

Er valt bij The Hague Hospitality Experience Centre veel te genieten én te beleven: drie compleet verschillende restaurants, waar...

Lees ook..