2.8 C
Den Haag
vrijdag, december 8, 2023

Tot in de puntjes geregeld met First Service

Onze edities

Al 20 jaar is Robert Blomsma met zijn team van First Service Business Events een van de koplopers voor bedrijfsevenementen in de regio Den Haag. Ze noemen zich ook wel de one-stop-shop voor elke zakelijke bijeenkomst variërend van bedrijfsfeest tot internationaal congres. Hun doel? Volledig ontzorgen in het organiseren van jouw bijeenkomst of evenement.

Frisse ideeën voor de perfecte locatie, een programma op maat, uitstekende culinaire invulling en alles met verrassend oog voor detail. Vervoer, hotelkamers, inrichting in stijl, het bedrijfslogo op de juiste plaats en technisch alle ‘puntjes op de i’.

First Service zorgt, met een sterk portfolio aan leveranciers, de juiste knowhow en ervaring, dat jouw bedrijfsevenement in vertrouwde handen is. Zo kun je je als ondernemer bezighouden met waar jij goed in bent.. Ondernemen.

Met partners als Foodlovers ‘Catering voor liefhebbers’ en nu ook The Hague Business Events en DMC The Hague heeft First Service zich ontwikkeld tot de vertrouwde partner voor jouw evenementen. Met lokale liefde en internationale allure.

www.firstservice.nl

Laatste nieuws

Lunch a lungo… Classique 

Er valt bij The Hague Hospitality Experience Centre veel te genieten én te beleven: drie compleet verschillende restaurants, waar...

Lees ook..