2.5 C
Den Haag
dinsdag, december 5, 2023

Time flies when you’re having fun

Onze edities

COLUMN Jeroen van Lunen, DGA financieel adviseurs

De tijd vliegt, in juni bestaat DGA alweer 20 jaar. Even terug in de tijd: 1997 was het jaar waarin de laatste Elfstedentocht werd verreden, het jaar dat de AEX index voor het eerst de 1000 punten (in guldens) bereikte, het jaar waarin het eerste deel van Harry Potter verscheen en ook het jaar waarin de domeinnaam google.com officieel werd geregistreerd. Om maar een paar gebeurtenissen te noemen.

Globalisering en technologische vooruitgang hebben de economie de afgelopen twintig jaar sterk veranderd. De meeste technologische ontwikkelingen zijn heel positief. Ziektes kunnen beter worden behandeld, we beschikken direct over het nieuws uit de hele wereld en we kunnen inmiddels ook elektrisch rijden.

Maar zijn alle ontwikkelingen in ons voordeel? Het afsluiten van verzekeringen lijkt tegenwoordig heel eenvoudig. Met een paar muisklikken kun je verzekeringen op prijs (en voorwaarden) vergelijken en direct afsluiten. Dat lijkt heel mooi, maar pas op: goedkoop is vaak duurkoop. Het gaat goed zolang er geen schade is.       

Cyber risk is vandaag de dag bijvoorbeeld een erg actueel onderwerp. De voorbeelden kennen we allemaal, maar toch hebben veel ondernemers zich nog altijd niet verzekerd tegen de gevolgen van cyber risk. Terwijl de schade, als uw bedrijfsinformatie wordt gehackt, al snel in de duizenden euro’s kan lopen en zelfs uw bedrijf helemaal stil kan leggen. De continuïteit van uw bedrijf kan daarmee in gevaar komen. Het is dus heel belangrijk om ook dit soort (nieuwe) risico’s goed te managen en mogelijk te verzekeren.

Voorkom teleurstelling bij schade en laat u goed adviseren. Het vinden van de juiste verzekering is niet zo eenvoudig als het lijkt. Het aanbod van verzekeringen is groot en het vergelijken van de verschillende voorwaarden is vaak erg ingewikkeld. Onze ervaren risicomanagers bekijken wat uw risico’s precies zijn en welke verzekering het beste bij u past.

Bij DGA hebben wij al 20 jaar veel lol in het persoonlijk contact met ondernemers en geven we “ouderwets” goede service. Meer weten? Kom dan eens langs bij DGA Financieel Adviseurs op de Kranenburgweg 94, u bent van harte welkom. Bellen kan natuurlijk ook: 070 – 355 66 48.

Laatste nieuws

Lunch a lungo… Classique 

Er valt bij The Hague Hospitality Experience Centre veel te genieten én te beleven: drie compleet verschillende restaurants, waar...

Lees ook..