2.5 C
Den Haag
dinsdag, december 5, 2023

Social Media stagiaire

Onze edities

Social Media stagiaire gezocht
Als social media stagiaire ben je verantwoordelijk voor het beheren en uitbouwen van onze websites (www.business-haaglanden en www.business-amsterdam.nl) en alle social media platformen zoals Facebook, Twitter en Linkedin. Je haakt in op actuele gebeurtenissen en evenementen waar Business Haaglanden en Business Amsterdam aan deelnemen. Je gaat zelfstandig op zoek naar relevante content voor onze doelgroep en streeft naar ons doel: het uitbreiden en behouden van ons netwerk. Dagelijks schrijf je posts voor de diverse kanalen. Samen met onze redactie maak je plannen en werk je deze uit.

Functie-eisen
Je bent social media bekwaam
Je bent derde- of vierdejaars student
Je volgt HBO/WO opleiding in Media, Marketing, Communicatie of Journalistiek
Wonende in de regio Haaglanden
Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
Je kunt zelfstandig en creatief stukken schrijven
Je bent 40 uur per week beschikbaar
Je bent proactief en komt zelf met ideeën
Je hebt geen negen-tot-vijf mentaliteit
Stageduur minimaal vijf maanden

Wat bieden wij jou?
Tijdens een stageperiode bij Business Haaglanden krijg je veel verantwoordelijkheid en leer je samenwerken met de redactie. Je krijgt de ruimte om jezelf optimaal te ontwikkelen en je talent te ontplooien. Daarnaast bieden we je natuurlijk ook een mooie stagevergoeding van €250,- netto per maand.

Over Business Haaglanden
Business Haaglanden is hét zakenmagazine voor de regio Haaglanden. Onze doelgroep bestaat uit ondernemers, managers en directieleden in het bedrijfsleven en bij (semi-) overheidsinstellingen. Business Haaglanden gaat het komende jaar zijn negentiende jaargang in en heeft zich in deze periode een stevige positie verworven in dit bladensegment. De unieke formule van Business Haaglanden, waarbij herkenbare en actuele informatie over economische en politieke ontwikkelingen in de regio wordt vermengd met informatie over management, marketing en bedrijfsvoering in het landelijke Business Hartkatern, heeft er toe geleid dat een respectabel aantal bedrijven zich aan Business Haaglanden heeft verbonden. Business Haaglanden verschijnt zeven keer per jaar in een gemiddelde oplage van 8.500 exemplaren en wordt verspreid op basis van controlled circulation. Aan de hand van specials worden verschillende thema’s verder uitgediept. Voor meer informatie bezoek www.business-haaglanden.nl en www.business-amsterdam.nl.

Stuur voor 21 november je motivatie en cv naar traffic@business-haaglanden.nl

Laatste nieuws

Lunch a lungo… Classique 

Er valt bij The Hague Hospitality Experience Centre veel te genieten én te beleven: drie compleet verschillende restaurants, waar...

Lees ook..