3.3 C
Den Haag
maandag, december 4, 2023

HNK opent grootste locatie in Den Haag

Onze edities

Woensdag 5 november was de officiële opening van HNK Den Haag. HNK staat voor ‘Het Nieuwe Kantoor’. Met trots verwelkomde CEO Johan Buis deze plechtigheid. Deze nieuwe vestiging is de grootste HNK locatie tot nu toe. Het resultaat mag er zeker zijn. Met de nieuwste technologieën en goed belichte en creatief ingerichte ruimtes, met een top locatie tussen twee grote steden als Rotterdam en Den Haag, is dit een ideale plek om te werken, vergaderen, HNK en andere relaties te ontmoeten of gewoon een kop koffie te drinken. Ondernemer en investeerder Hans Biesheuvel was gastspreker van de avond. Hij was gemotiveerd en vastberaden om verandering teweeg te brengen in het Nederlands ondernemerschap. “Het gaspedaal van ondernemend Nederland moet verder ingetrapt worden. Er moet vijf procent meer groei gerealiseerd worden en vijftig procent regels verminderd”, zegt Biesheuvel. Hij benadrukt dat hij de ondernemers wilt steunen. “Ik wil achter de ondernemers staan. Want banen zitten bij ondernemers, starters en zzp’ers”, aldus Biesheuvel.

Biesheuvel wilde de sceptische ondernemers in deze moeilijke tijden een riem onder het hart steken. “Kleine bedrijven zijn de nieuwe groot, bedrijven van de toekomst. Blijf groot! Internationaal gericht! De groeimarkt is de wereld. Gooi de luiken open! Je kan wereldwijd succes creëren door het inzetten van goede internet marketing”, spreekt Biesheuvel het publiek motiverend toe. Met veel optimisme, kwaliteitswijnen, champagne, heerlijke kaas van Fromagerie Europa, en warme hapjes konden de gasten genieten terwijl ideeën werden uitgewisseld en zaken gedaan. Kortom, een geslaagde opening van HNK Den Haag.

Laatste nieuws

Lunch a lungo… Classique 

Er valt bij The Hague Hospitality Experience Centre veel te genieten én te beleven: drie compleet verschillende restaurants, waar...

Lees ook..